חדשות

הח"כית פרצה בבכי: "אתה גס רוח". צפו

חברת הכנסת גלית דיסטל, שיתפה בוועדת הכספים את הקשיים הלימודיים של בנה. יו"ר הוועדה אלכס קושניר, התעלם מהאמוציות וביקש ממנה לסיים. בשלב הזה היא פרצה בבכי. צפו

הח"כית פרצה בבכי: "אתה גס רוח". צפו
צילום: (צילום מסך)

חברת הכנסת גלית דיסטל מהליכוד פרצה בבכי במהלך דיון בוועדת הכספים, לאחר שיו"ר הוועדה, אלכס קושניר, ביקש ממנה לסיים את דבריה על אף שהיא שיתפה סיפור אישי על קשיי הלימודים של בנה.

דיסטל סיפרה כי "כשהבן שלי היה בכיתה ד' נאמר לו שהוא לא ילמד לקרוא לעולם. נקודה. ולא ידע לכתוב. באותו יום, כשזה נאמר לי בצורה מפורשת, הילד יצא מבית הספר ולא חזר אליו יותר. באופן אוטו-דידקטי לימדתי אותו לקרוא ולכתוב עם איזו שיטה שמצאתי באינטרנט. בתוך חצי שנה הילד הזה קרא את הארי פוטר. בכיתה ה' הוא קרא את הארי פוטר".

גלית דיסטל
גלית דיסטל| צילום: (צילום: ערוץ כנסת)

בשלב הזה קושניר קטע את הסיפור ואמר לה "דקה אחרונה, גלית. זו כבר דקה חמישית". היא ביקשה: "לא, שנייה", וקושניר התעקש: "גלית, כן. דקה אחרונה בבקשה".

בשלב הזה דיסטל נעמדה על רגליה ופרצה בבכי: "אתה גס רוח ברמות שקשה לתאר. זה חשוב לכל כך הרבה ילדים. אתם פשוט בלתי נסבלים, אתם רעים. אלוהים, תעביר את ממשלת הזדון הזו מהארץ. זה פשוט רוע שאין לו סוף".

דיסטל המשיכה ואמרה:"זה פשוט לא יאומן. זו בדיוק תמונת מראה של איך שאתם תתנהגו למוחלשים, לאומללים, לאלה שצריכים את העזרה של הממשלה. אתם אסון, אתם תאונת דרכים. אלוהים, אני מתפללת שתעברו מהארץ הזאת כמה שיותר מהר. אוי ואבוי לאזרחי ישראל".

חדשות סרוגים

שעה קלה אחרי הסערה, התנצל קושניר על התנהלותו ואמר: "כנראה שלא הייתי מספיק רגיש לסיפור האישי שהיא סיפרה פה ואם פגעתי בה אז אני מתנצל וקורא לה לבוא ולספר את הסיפור שלה. ללא שום כוונה לפגוע באופן אישי, רציתי רק להכווין את סדרי הדיון. בסך הכול אמרתי לה שנשארה לה דקה אחרונה, אבל אם פגעתי בה אני שוב מתנצל".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

94
59
איש טוב ממולדביה
05.11.21

אין להם אלוהים משרתי המולדבי הזה מזכירים תקופות של אכזריות מלגלגת על החלשים באופן שקשה לצפייה. לא יאמן.