חדשות

עמית סגל נגד ההאשמה של נתניהו: "זה לא נכון"

יו"ר האופוזיציה נתניהו תקף את איילת שקד בנאומו במליאת הכנסת, וטען כי היא זו שמקליטה את עצמה ומעבירה לעיתונאים את ההקלטות. עמית סגל הזדעק: "ככל שמדובר בפרסום שלי, זה לא נכון"

עמית סגל נגד ההאשמה של נתניהו: "זה לא נכון"
צילום: הדס פרוש/ פלאש90

מליאת הכנסת סערה הערב (רביעי) כאשר כל ראשי השלטון – ראש הממשלה, ראש הממשלה החליפי, שר האוצר ויו"ר האופוזיציה – נשאו נאומים לקראת ההצבעה על תקציב המדינה שתימשך עד ליום שישי בבוקר.

בין הנואמים הבולטים היה זה שוב יו"ר האופוזיציה בנימין נתניהו, ששוב השתמש בביטויים קליטים. בין היתר אמר נתניהו "במקום על הניסים, השנה נברך על המיסים", וזאת כמתקפה למיסים הרבים עליה החליטה ממשלת בנט-לפיד.

ביבי על בנט חולצה אפורה
ביבי על בנט חולצה אפורה| צילום: נתניהו נגד בנט (צילום: ערוץ כנסת)

בנאומו תקף נתניהו גם את שרת הפנים, איילת שקד, והתייחס להקלטות שלה שנחשפו השבוע על ידי הפרשן הפוליטי של חדשות 12, עמית סגל. נתניהו התייחס להקלטות ואמר כי שקד היא זו שמקליטה את עצמה ומעבירה לעיתונאים: "אולי כדאי שאיילת שקד תפתח כבר פודקאסט ותשחרר אותנו מההקלטות העצמיות המביכות?".

מי שסתר את דבריו של נתניהו הוא עמית סגל עצמו, שהכחיש מכל וכל כי שקד היא המקור שהעביר אליו את ההקלטות. אחרי נאומו של נתניהו, כתב סגל: "נתניהו הדהד במליאה את הטענה שאיילת שקד מקליטה את עצמה ושולחת. ככל שזה קשור לפרסומים שלי זה לא נכון". סגל הבהיר שוב כי "לא שקד הדליפה, ולראיה המבוכה שנגרמה לה".

תגובות

43
30
דנינו
03.11.21

סגל חושף את פרצופו האמיתי. כשזה נוגע אליו - ביבי שקרן? ביבי משקר תמיד. ומה זה מלמד אותנו על עמיתוש?

1
אלי
04.11.21

מה הקשר במה שכתבת??

2
סגל יקחהו הב הב
04.11.21

סגל מנוול שבמנוולים הוא ימחשמוניק. מה זה הב? הב?

3
המיואש
08.11.21

והחברים שלך מיידוף העוזרת שלו האנלפבת והצאר הצורר לא משקרים בכלל כל מילה שלהם סוכר

4
אזרח יהודי
04.11.21

זה לא פעם ראשונה ולא אחרונה שח"כ נתניהו משקר נתניהו משקיע את כולו בהרס שקרים ונאצות. גורר את ההולכים אחריו כמו החרדים לתהום ולאבדון

29
שמעון
04.11.21

עמית צודק, איילת לא הדליפה לו; היא הדליפה למישהו שידליף לו; העיקר שיודלף ויחשבו שקשה לה והיא שם בלת ברירה, וכשיבוא יום היא תוכל לחזור לחיק הימין

1
נכון
04.11.21

נכון, סתם התפלפלות של סגל די, הבנו את שקד ואת הנוכלות שלה. היא הדליפה, השכן הדליף, המקורב הדליף הבן של הדוד הדליף. מה זה משנה??? היא משחקת את משחקי הדרמה שלה וחושבת שאנחנו מטומטמים. זה גם לא ממש משנה מה היא חושבת או אומרת. המבחן הוא במעשים.

28
משה
04.11.21

עמית תגיד ביבי שקרן.עדיף כך גם הוא יבין לא נכון זו שפה יפה בשבילו.