מליאת הכנסת סערה הערב (רביעי) כאשר כל ראשי השלטון – ראש הממשלה, ראש הממשלה החליפי, שר האוצר ויו"ר האופוזיציה – נשאו נאומים לקראת ההצבעה על תקציב המדינה שתימשך עד ליום שישי בבוקר.

בין הנואמים הבולטים היה זה שוב יו"ר האופוזיציה בנימין נתניהו, ששוב השתמש בביטויים קליטים. בין היתר אמר נתניהו "במקום על הניסים, השנה נברך על המיסים", וזאת כמתקפה למיסים הרבים עליה החליטה ממשלת בנט-לפיד.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

נתניהו נגד בנט (צילום: ערוץ כנסת)

בנאומו תקף נתניהו גם את שרת הפנים, איילת שקד, והתייחס להקלטות שלה שנחשפו השבוע על ידי הפרשן הפוליטי של חדשות 12, עמית סגל. נתניהו התייחס להקלטות ואמר כי שקד היא זו שמקליטה את עצמה ומעבירה לעיתונאים: "אולי כדאי שאיילת שקד תפתח כבר פודקאסט ותשחרר אותנו מההקלטות העצמיות המביכות?".

מי שסתר את דבריו של נתניהו הוא עמית סגל עצמו, שהכחיש מכל וכל כי שקד היא המקור שהעביר אליו את ההקלטות. אחרי נאומו של נתניהו, כתב סגל: "נתניהו הדהד במליאה את הטענה שאיילת שקד מקליטה את עצמה ושולחת. ככל שזה קשור לפרסומים שלי זה לא נכון". סגל הבהיר שוב כי "לא שקד הדליפה, ולראיה המבוכה שנגרמה לה".