פנקייק שוקולד צ'יפס טבעוני מפנק ומושחת במיוחד

מצרכים:

  • 120 גרם קמח תופח
  • 200 גרם חלב סויה\שקדים
  • 2 כפיות שמן זית עדין
  • 2 כפיות סירופ מייפל
  • כף תמצית וניל
  • 50 גרם שוקולד מריר קצוץ\שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

  1. נחמם מחבת רגילה או מחבת ייעודית לקרפים (ניתן לרסס במעט תרסיס שמן לפני תחילת הטיגון).
  2. בקערה נקציף יחד את החלב, שמן הזית, סירופ מייפל ותמצית וניל.
  3. נוסיף את הקמח ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. נוסיף את השוקולד הקצוץ, נערבב ונניח את התערובת בצד לכמה דקות.
  5. ניצוק מעט מהתערובת בעזרת מצקת או כף לתוך המחבת.
  6. ברגע שמתחילות להיווצר בועות על גבי הפנקייק, נהפוך אותו לצידו השני בעזרת מרית או סכין.
  7. נטגן במשך עוד דקה או שתיים את הצד השני ונוציא את הפנקייק מהמחבת.
  8. נזלף מעט סירופ מייפל\שוקולד ונגיש.

המתכון האדיבות המותג: BEKO