פנקייק שוקולד צ'יפס טבעוני מפנק ומושחת במיוחד
מצרכים:
- 120 גרם קמח תופח
- 200 גרם חלב סויה\שקדים
- 2 כפיות שמן זית עדין
- 2 כפיות סירופ מייפל
- כף תמצית וניל
- 50 גרם שוקולד מריר קצוץ\שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
- נחמם מחבת רגילה או מחבת ייעודית לקרפים (ניתן לרסס במעט תרסיס שמן לפני תחילת הטיגון).
- בקערה נקציף יחד את החלב, שמן הזית, סירופ מייפל ותמצית וניל.
- נוסיף את הקמח ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
- נוסיף את השוקולד הקצוץ, נערבב ונניח את התערובת בצד לכמה דקות.
- ניצוק מעט מהתערובת בעזרת מצקת או כף לתוך המחבת.
- ברגע שמתחילות להיווצר בועות על גבי הפנקייק, נהפוך אותו לצידו השני בעזרת מרית או סכין.
- נטגן במשך עוד דקה או שתיים את הצד השני ונוציא את הפנקייק מהמחבת.
- נזלף מעט סירופ מייפל\שוקולד ונגיש.
המתכון האדיבות המותג: BEKO
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים