בפעילות משותפת של שב"כ ומשטרת ישראל נעצר סלימאן כסאב, מחבל שאחראי על פי החשד לפיגועי הצתות בעיר רמלה.
כסאב, בן 29, תושב חאן יונס, השוהה בישראל באופן בלתי חוקי, אחראי על פי החשד לפיגועי הצתות של סוכות ואוטובוס בתאריכים 30 בספטמבר 2021 ו-4 באוקטובר 2021.
כמו כן, עולה כי ארגון גדודי חללי אל-אקצא פעל מול סלימאן לקידום פיגועים חמורים בישראל, בהם חטיפה, פיגועי תופת ופיגועי ירי. הוא אף היה אמור לקבל לשם כך אמל"ח.
מקרה זה מתווסף למעצרים קודמים של תושבי הרצועה אשר זכו להיכנס לישראל נוכח טעמים הומניטריים וגויסו לקידום פיגועים בישראל ומדגיש את פוטנציאל האיום הגלום בשוהים הלא חוקיים בישראל.
"שירות הביטחון הכללי ומשטרת ישראל יפעלו בנחישות לאיתור וסיכול של כל גורם אשר יפעל לערעור היציבות בערים המעורבות ולפגוע בביטחון המדינה ואזרחיה", מסרו בשב"כ.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
נועם
הרבי מלובביץ' ישו
13:10 04.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ערפי
לא לתת לעזתים אישורי כניסה בשום מחיר אנחנו נסבול מפיגועים מגניבות הטרדות מיניות ומה לא.לא לעשות את השטות הזאת
15:01 01.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סקרן
אולי להחליט בבקשה, שהה באופן לא חוקי או קיבל אישור מטעמים הומניטריים.
12:43 01.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר