חדשות

ערבי מעזה ניצל אישור הומינטרי כדי לבצע פיגועים

בפעילות משותפת של שב"כ ומשטרת ישראל נעצר פלסטיני שאחראי לפיגועי הצתות ברמלה. עוד עולה כי הוא תכנן לבצע פיגועים נוספים בשיתוף ארגון "גדודי חללי אל-אקצא"

(המחבל סלימאן כסאב (קרדיט: תקשורת שב״כ))

בפעילות משותפת של שב"כ ומשטרת ישראל נעצר סלימאן כסאב, מחבל שאחראי על פי החשד לפיגועי הצתות בעיר רמלה.

כסאב, בן 29, תושב חאן יונס, השוהה בישראל באופן בלתי חוקי, אחראי על פי החשד לפיגועי הצתות של סוכות ואוטובוס בתאריכים 30 בספטמבר 2021 ו-4 באוקטובר 2021.

ראש ישיבת ההסדר ברמלה: "למה צה"ל עוד לא כאן?!"

כמו כן, עולה כי ארגון גדודי חללי אל-אקצא פעל מול סלימאן לקידום פיגועים חמורים בישראל, בהם חטיפה, פיגועי תופת ופיגועי ירי. הוא אף היה אמור לקבל לשם כך אמל"ח.

מקרה זה מתווסף למעצרים קודמים של תושבי הרצועה אשר זכו להיכנס לישראל נוכח טעמים הומניטריים וגויסו לקידום פיגועים בישראל ומדגיש את פוטנציאל האיום הגלום בשוהים הלא חוקיים בישראל.

"שירות הביטחון הכללי ומשטרת ישראל יפעלו בנחישות לאיתור וסיכול של כל גורם אשר יפעל לערעור היציבות בערים המעורבות ולפגוע בביטחון המדינה ואזרחיה", מסרו בשב"כ.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3 תגובות
3
סקרן
01.11.21

רק שאלה אולי להחליט בבקשה, שהה באופן לא חוקי או קיבל אישור מטעמים הומניטריים.

הצטרפו אלינו