השף הראשי של גרג חושף מתכון למנה צמחונית טעימה במיוחד: פאד קפאו.
מרכיבים:
250 גרם אורז מבושל
2 כפות שמן
60 גרם בצל סגול
2 סלייסים של צילי ירוק חריף
113 גרם בשר טבעוני
60 גרם טריאקי
חופן כוסברה קצוצה
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח גס
20 גרם בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה:
יוצקים שמן על מחבת חמה מטגנים במחבת 60 גרם בצל סגול. מטגנים במחבת 2 סלייסים של צ'ילי ירוק חריף. מטגנים במחבת 113 גרם בשר טבעוני טחון.
מקפיצים הכל יחד במחבת – לקראת סוף ההקפצה מוסיפים 60 גרם טריאקי וחופן של כוסברה קצוצה.
מטגנים ביצת עין.
סידור המנה:
מסדרים על צלחת הגשה צד אחד אורז חם, ובצד השני את הבשר הטבעוני המתובל ובאמצע מעל הכל מניחים ביצת עין אחת שלמה.
סגירה מעל ביצת העין של פלפל שחור גרוס, מלח גס, ובצל ירוק קצוץ.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
נעם
תגידו לי השתגעתם? ממתי ביצה זה טבעוני?
17:48 01.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר