מתכון לפאד קפאו קליל וטעים - סרוגים

מתכון לפאד קפאו קליל וטעים

השף הראשי של רשת קפה גרג, חושף מתכון להכנת תבשיל תאילנדי: פאד קפאו, מנה טבעונית, קלילה וטעימה מהמטבח האסייתי שניתן להכין בחצי שעה בלבד

קשת ברגסון, חדשות סרוגים
מתכון לפאד קפאו קליל וטעים
  (צילום: דן פרץ)

השף הראשי של גרג חושף מתכון למנה צמחונית טעימה במיוחד: פאד קפאו.

מרכיבים:

250 גרם אורז מבושל
2 כפות שמן
60 גרם בצל סגול
2 סלייסים של צילי ירוק חריף
113 גרם בשר טבעוני
60 גרם טריאקי
חופן כוסברה קצוצה
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח גס
20 גרם בצל ירוק קצוץ

אופן הכנה:

יוצקים שמן על מחבת חמה מטגנים במחבת 60 גרם בצל סגול. מטגנים במחבת 2 סלייסים של צ'ילי ירוק חריף. מטגנים במחבת 113 גרם בשר טבעוני טחון.

מקפיצים הכל יחד במחבת – לקראת סוף ההקפצה מוסיפים 60 גרם טריאקי וחופן של כוסברה קצוצה.

מטגנים ביצת עין.

סידור המנה:

מסדרים על צלחת הגשה צד אחד אורז חם, ובצד השני את הבשר הטבעוני המתובל ובאמצע מעל הכל מניחים ביצת עין אחת שלמה.

סגירה מעל ביצת העין של פלפל שחור גרוס, מלח גס, ובצל ירוק קצוץ.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
תגידו לי השתגעתם?...
נעם | 01-11-2021 17:48
תגידו לי השתגעתם? ממתי ביצה זה טבעוני?