אז אם אתם רוצים מתכון מנצח לניוקי אבל עם שדרוג של טעמים חדשים, מתכון לניוקי דלעת עם פסטו ואגוזי לוז הוא המתכון המושלם עבורכם.
מצרכים:
לבצק הניוקי:
- 500 גרם דלעת
- 150-200 גרם קמח מלא
- 1 ביצה
- אגוז מוסקט
- פלפל שחור
- מלח
לפסטו:
- 200 גרם בזיליקום
- שום
- מלח
- חופן אגוזי לוז
- שמן זית

אופן ההכנה:
- נפרוס את הדלעת ונבשל במים רותחים עד התרככות. נוציא ונסנן.
- נמעך את הדלעת ונוסיף את הקמח, הביצה והתבלינים עד לקבלת בצק גמיש ואלסטי.
- ניקח את בצק הניוקי, נפזר קמח עליו ועל משטח העבודה (קרש חיתוך או שיש המטבח), נחתוך את הבצק לצורת גלילים בינוניים ונחתוך לחתיכות ניוקי קטנות. נשמור במקרר להמשך העבודה.
- נכין את הפסטו- נניח במעבד מזון מלח, שום, אגוזי לוז ואת הבזיליקום ונטחן עד שנקבל ממרח אחיד. נוסיף למעבד המזון מעט שמן זית ונמשיך לערבב בתוך מעבד המזון.
- נרתיח מים בסיר ונכניס בזהירות את חתיכות הבצק לסיר עם המים הרותחים. נבשל על אש בינונית עד שהניוקי יצופו מעל פני המים. נשלוף את הניוקי מהמים ונשים לצנן.
- נגיש את הניוקי בצלחת בתוספת ממרח הפסטו ובתיאבון.
המתכון באדיבות המותג Beko
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים