מתכון לסופגנייה ביתית: חנוכה זה קודם כל סופגנייה ריחנית שזה עתה יצאה מהתנור. אפשר למלא אותה בריבה, שוקולד, או לצפות במגוון ציפויים
מתכון לסופגנייה ביתית – החומרים
1 ק"ג קמח
שתי כפות שמרים יבשים
6 כפות סוכר
כף תמצית וניל
3 ביצים
2 כפיות מלח
6 כפות שמן
כף ברנדי
כוס מים
ריבה למילוי
אבקת סוכר
סופגנייה ביתית: כך תכינו
בשלב הראשון מערבבים בקערה את כל החומרים מעבר למים. את המים נוסיף בהדרגה בשלב מאוחר-יותר. חשוב לערבב היטב – לכל הפחות כעשר דקות במיקסר או כרבע שעה ביד – לפחות עשר דקות במיקסר ורבע שעה ביד. הסופגניות יצאו אווריריות יותר.
מתפיחים את הבצק במשך שעה.
לאחר כשעה, יוצרים עיגולים בעזרת כוס – בהתאם למספר הסופגניות הרצוי – וממשיכים להתפיח במשך כ-20 דקות.
מחממים בסיר שמן עמוק ומטגנים כל סופגניה כ2-3 דקות מכל צד. חשוב להקפיד על שמן חם, אבל לא רותח, כדי שהסופגניות לא ייצאו שחומות מדי או, חלילה, שרופות.
את הריבה מזריקים פנימה כשהסופגניות עדיין חמות.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
מושיק
תודה רבה על המתכונים שיש פה יצא מאוד טעים ומתוק היה כיף מאוד להכין אותה
13:01 18.04.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר