מחפשים מתכון קליל לגרנולה? קבלו מתכון לגרנולה להכנה מהירה במיקרוגל

מצרכים:

  • 2 כפיות שמן קוקוס
  • 2 כפיות מים
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 2 כפיות דבש או סירופ מייפל
  • 5 כפות פתיתי שיבולת שועל
  • 2 כפות אגוזים (ניתן להוסיף חמוציות מיובשות או פירות יבשים אחרים לבחירתכם)
  • 1 כף צימוקים
(צילום: שאטרסטוק)

אופן ההכנה:

  1. בספל\קערה הניתנים לחימום במיקרוגל נשים שמן קוקוס, מים, תמצית ווניל ודבש\סירופ מייפל ונערבב.
  2. נכניס למיקרוגל ל-20 שניות, עד שהשמן נמס.
  3. נוסיף את שיבולת השועל ואת האגוזים ונערבב היטב.
  4. נכניס את הכלי למיקרוגל ל1.5-2 דקות ונוציא כל 30 שניות ונערבב היטב, עד שהעיסה מקבלת צבע חום.
  5. נעביר את הגרנולה בעודה חמה למגש ונפזר אותה, נוסיף את הצימוקים וניתן לה להתקרר.
  6. ניתן לשמור את הגרנולה בצנצנת סגורה עד 5 ימים מהבישול.

המתכון באדיבות המותג BEKO