העיתונאי ואיש התקשורת, אראל סג"ל, התייחס למתיחות בקואליציה בין איילת שקד ליאיר לפיד, ובין נפתלי בנט ובני גנץ, ואמר כי חיכוכים לא מפילים ממשלות.

בפתח תכניתו ברדיו 103FM, אמר סג"ל כי יש רק מהלך אחד שיכול להביא להפלת הממשלה: "החיכוכים בקואליציה – זה לא מה שיפיל את הממשלה. הם מוכנים לאכול מלא צפרדעים, אך אם ראש הממשלה לשעבר נתניהו יעזוב, באותו רגע בנט יפרק ללפיד את הממשלה".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

בנט עם אנגלה מרקל (צילום: עומר מירון, לע"מ, סאונד: בן פרץ, לע"מ)

סג"ל ניסה להיכנס לראשו של בנימין נתניהו ואמר: אני חושב שהדילמה של נתניהו האם להישאר או לצאת החוצה היא קשה".

יריב אופנהיימר, שותפו של סג"ל להגשת התכנית, אמר: "אני חושב שהוא יישאר. אני לא מצליח להתרגש מהחיכוכים בממשלה, ישנה הבנה בין שני הצדדים שהם תלויים זה בזה".

אופנהיימר הוסיף כי "כנראה שלא יהיה הסכם שלום עם הפלסטינים, זה לא יקרה בקואליציה הזו. מה שמאוד מעניין הוא על מה הממשלה כן מסכימה, ומה יהיה ביום בו בנט יסיים להיות ראש הממשלה".