אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

קל להכנה וטעים: מתכון למרק כרובית

החורף כבר כאן וזה הזמן לשלוף את הסירים ולהכין מרק חם ומנחם. במיוחד לצורך כך, קבלו מתכון למרק כרובית טעים, קרמי ובזמן הכנה של ארבעים דקות בלבד

קל להכנה וטעים: מתכון למרק כרובית
  (צילום: שאטרסטוק)

אז הערבים האחרונים הם קרירים וזה התירוץ המושלם להכין מרקים. מרק כרובית הוא קל להכנה וטעים במיוחד. למה אתם מחכים?

מצרכים להכנת מרק כרובית:

1 תפוח אדמה
1 בצל
500 גרם כרובית
מעט פלפל ומלח
שמן זית
קורט אגוז מוסקט

(צילום: שאטרסטוק)

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל שקצצנו ותפוח אדמה חתוך לחתיכות גסות בלבד בסיר רחב. מוסיפים מעט פלפל, מלח ואגוז מוסקט. לאחר מכן, הוסיפו את הכרובית, טגנו מספר דקות יחדיו ולאחר מכן הוסיפו מים חמים. הביאו את המים לרתיחה והמשיכו לבשל באש בינונית עוד מספר דקות. לאחר מכן, הנמיכו את האש והמשיכו בבישול לעוד 30 דקות.

לאחר מכן, כשכל הירקות רכים, טחנו את המרק בעזרת בלנדר יד. טעמו את המרק ותקנו את התיבול לפי הטעם. כעת, המרק מוכן. אתם יכולים לבחור האם לאכול אותו כעת או לתת לו להצטנן מספר שעות ולהגיש אותו קר.

מומלץ בעת ההגשה לזלף מעט שמן זית ופלפל שחור גרוס מעל המנה.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו