מצרכים:
3 כרעי עוף (מחולקים לשוק וירך)
גבעול סלרי עם העלים
2 תפוחי אדמה
4 גזרים קלופים.
2 קישואים
בצל אחד גדול
כפית גרגירי פלפל שחור
כפית מלח
אבקת מרק (לא חובה)
5 ליטר מים
2 עלי דפנה

אופן ההכנה:
ראשית, יש לנקות את העוף היטב. לאחר מכן יש להרתיח את המים.
במקביל, נחתוך לחתיכות גסות את הבצל, תפוחי האדמה, גזר וקישוא. את הסלרי נשטוף ונוסיף למרק, בצורה זו, לאלו שאינם חובבי סלרי יוכלו להוציאו בקלות. כאשר המים רותחים, מוסיפים את כל אלו למרק.
נתבל את המרק בפלפל שחור אבקת מרק ואת המלח ובעלי הדפנה.
נניח למרק להתבשל בין שעה לשעה וחצי. טועמים את המרק ומתקנים תיבול לפי הטעם.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים