"עלומים", דרמת מתח חברתית מטלטלת, עוסקת בשאלה עד כמה נערים הנדחקים לשולי החברה מסוגלים לפרוץ את מעגל האלימות שבו הם כלואים ולשנות את מהלך חייהם, על אף אזלת היד של המערכת, משפחות לא מתפקדות וחברויות כובלות. במציאות כזו, גם גיוס לצבא- שאמור להקנות להם סיכוי משמעותי לצאת ממעגל הסיכון- הופך לבלתי אפשרי, שכן עברם הפלילי רודף אותם ומנציח את הימצאותם בשוליים.
הסדרה מגוללת את סיפורם של חבורת נערים בביה"ס לנוער בסיכון ומציגה את מורכבות היחסים שלהם עם מפקד תחנת המשטרה המקומית (יניב ביטון). הגעתו של יניב (יהודה לוי)- איש עסקים מתל אביב שהגיע לרצות עבודות שירות בבית הספר- מאפשרת הצצה כואבת אל אחת מהחצרות האחוריות של ישראל.
מעטים הנערים מבוגרי בית הספר שהצליחו להתגייס לצבא, ולאושר (אמיר טסלר) יש סיכוי להיות אחד מהם. בעידודם של יניב ונעמי (שני כהן), מורתם המסורה של הנערים, אושר מתחיל תהליך של "מחיקת תיקים" לקראת גיוס לצה"ל. בעוד שיניב ונעמי יוצאים למלחמה על עתידו של אושר, הוא נקרע בינם לבין חברו הטוב מנחם (אופק פסח), שלא מניח לו להתקדם בחייו.
צפו בהצצה לפרק הראשון:
בסדרה החדשה משתתפים השחקנים: יהודה לוי, שני כהן, יניב ביטון (בתפקיד דרמתי ראשון), אופק פסח, אמיר טסלר, רונה לי שמעון, בן סולטן ורבים נוספים.
כזכור, הסדרה החדשה תתחרה בפסטיבל הסדרות הבינלאומי של קאן סדרות 2021. הסדרה מועמדת ל- 7 פרסים, בהם: הסדרה הטובה ביותר, שחקנ/ית הטובים ביותר, פרס מיוחד לפרשנות, המוזיקה הטובה ביותר, התסריט הטוב ביותר, פרס חבר השופטים הצעיר ובחירת הקהל לסדרה הטובה ביותר. הסדרה תתחרה מול 9 סדרות אחרות מרחבי העולם.

פסטיבל הסדרות הבינלאומי של קאן (CANNES SERIES) הצרפתי הוא פסטיבל בינלאומי ונחשב לאחד מאירועי הטלוויזיה החשובים והמובילים בתעשייה. הפסטיבל מתקיים מדי שנה בעיר קאן הממוקמת בדרום צרפת. הפסטיבל מציג סדרות טלוויזיה מרחבי העולם, והשנה ייערך בתאריכים 8-13 באוקטובר 2021.

"עלומים" תשודר החל מהיום (שני) בימים שני וחמישי, בשעה 21:30 ב- כאן 11 ובדיגיטל.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים