טאטקי סלמון עם מיונז וואסבי
רכיבים לטאטקי סלמון:
400 ג' פילה סלמון טרי נקי מעור ועצמות
80 מ"ל רוטב סויה
כפית סירופ אגבה
חצי לימון ליים
ג'ינגר
רכיבים למיונז וואסבי:
ביצה אחת
חצי לימון
מלח
110 מ"ל שמן חמניות
כפית וואסבי אחת

רכיבים לקישוט:
עגבניות חתוכות לקוביות
שומשום
נענע טרייה
הוראות הכנה:
לטאטקי סלמון: מכינים את מרינדת הסלמון על ידי ערבוב הסויה עם סירופ האגבה, מיץ ליים וג'ינג'ר מגורד. לאחר מכן, מחממים מחבת על אש מקסימלית. צורבים 10 שניות על כל צד, מקררים, ואז פורסים ל-4 נתחים אחידים.
למיונז הוואסבי: שמים בקערת את הביצה, מיץ הלימון, המלח, הווסאבי ומעט השמן. מתחילים להקציף. לאחר מכן מוספים בהדרגה את השמן הנותר עד להקצפה מלאה.
הגשה: מסדרים את המיונז על צלחת, מניחים מעליו את פרוסות הטטאקי ומעטרים בקוביות עגבנייה, שומשום ועלי נענע לפי הטעם.
המתכון באדיבות המותג: TEKA
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים