מרכיבים:
פלפל אדום
קישוא
7 גזרים גמדים
4 בצלי שאלוט
חציל
שמן זית כתית
מלח לפי הטעם
טימין טרי

רכיבים לחומוס עגבניות:
300 גר' חומוס מבושל
75 גר' עגבניות מיובשות בשמן
שן שום
2 כפיות טחינה
חצי לימון סחוט
40 מיל' שמן זית כתית
½ כפית כמון
פטרוזליה טרייה
מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם
הוראות הכנה:
מחממים את התנור על תוכנית גריל. פורסים את הפלפל האדום ואת הקישואים, חוצים את בצלי השאלוט ואת החציל. מברישים בשמן זית כתית ומניחים על בתנור שחומם מראש, וצולים במשך 5 דקות.
לחומוס: טוחנים במיקסר את החומוס עם העגבניות, השום, הטחינה, מיץ מחצי לימון, שמן, כמון, מלח ופלפל עד לקבלת עיסה חלקה. מגישים בקערה מקושטת בשמן, פפריקה ועלי פטרוזיליה.
הגשה: כשהירקות מבושלים מניחים ומסדרים אותם על מצע חומוס העגבניות שהכנו, מתבלים במלח וטימין טרי.
המתכון באדיבות המותג: TEKA
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים