אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

מתכון בריאות מנצח: לחם בננה מועשר בחלבון

בוא הסתיו זה הזמן המושלם להכנת לחם בננה. קבלו מתכון בריאות מועשר בחלבון שימלא את הבית בריחות אפייה משכרים ואת הלב בשמחה | מתאים כארוחה מזינה וטעימה וגם כקינוח בריא

מתכון בריאות מנצח: לחם בננה מועשר בחלבון
  (צילום: אלעד ברנגה)

חול המועד הוא זמן מושלם לגוון במתכונים ולנסות טעמים חדשים. במיוחד לצורך כל, קבלו מתכון גם בריא וגם טעים: לחם בננה מועשר בחלבון.

מרכיבים:

2 כפות מדידה אבקת חלבון
1 כף מדידה פורמולה 1 וניל כשר למהדרין
2 בננות בשלות
2 ביצים L
80 מ"ל מים
75 מ"ל שמן זית
75 מ"ל סירופ מייפל
225 גרם קמח מלא
1 כפית אבקת סודה לשתייה
½ כפית קינמון
תוספות: שברי אגוזים מלך
טיפ: ניתן להוסיף גם צימוקים

הצטיידו בתבנית אינגליש קייק רחבה.

(צילום: אלעד ברנגה)

אופן ההכנה:

בקערה למעוך עם מזלג את 2 הבננות. להוסיף 2 ביצים ולערבב היטב. להוסיף תוך כדי ערבוב : מים, שמן זית, סירופ מייפל. להניח בצד.

בקערה נפרדת להניח את הקמח המלא, אבקת הסודה לשתייה, אבקת החלבון, אבקת הפורמולה, הקינמון ולערבב הכול יחד. לשפוך את בלילת הביצים לקערת האבקות ולערבב היטב. להוסיף את שברי אגוזי המלך ולערבב.

למזוג לתבנית את התערובת ולהניחה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות בין 30-40 דקות. לצנן מעט ולאכול.

בתאבון!


המתכון באדיבות המותג הרבלייף.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו