רשות האוכלוסין וההגירה מעדכנת כי מתחילת חזרת הנוסעים מאומן, נכנסו לישראל עד כה כ- 17,000 נוסעים. נכון לרגע זה, אותרו 149 מאומתים (לא כולל 56 נוסעים שנכנסו לפני תחילת הפעילות בהתאם לרשימת המאומתים). סה"כ 205 מאומתים מתוך הרשימה נכנסו ארצה.
בשעה הקרובה אמורות לנחות שתי טיסות אחרונות להיום עם 325 נוסעים. עד כה לא נרשמו אירועים חריגים בביקורת הגבולות.

בשעה זו קצינים ומפקדים רבים עוקבים בנתב״ג אחרי הנחיתות של החוזרים. עד כה 117 שבים מאומן זומנו לחקירה בגין זיוף ומרמה והפצת מחלה בנסיבות מחמירות.

מתעלמים מהתמונה הגדולה של התחלואה
משרד הבריאות השיב על הטענות נגד אמינות הבדיקות של מד"א באומן: "מי שהתגלה חיובי בבדיקת PCR באומן לא היה צריך להגיע למדינת ישראל. הבדיקה החיובית שאושרה ע"י משרד הבריאות גוברת על בדיקות שנעשות במעבדות שלא בפיקוח משרד הבריאות. הניסיון לתלות את הממצאים של בדיקות מד"א באומן בתקלה של הבדיקה מתעלם מהתמונה הגדולה של התחלואה שהתפרצה במקום"
תגובות
אומן ההילולה שהיתה באומן אפשר היה לקיים גם כאן בזמנים קשים של היום. מאכזב ההתנהגות והאי התחשבות בנסיבות של היום.אנשים לא ישרים ולא הגונים. ערך החיים גובר על כל ערך אחר.
חל על הזייפנים שלא לדבר על חילול ה הנורא והכל למען צדקת של רבי נחמן
תכפילו פי כמה וכמה את כמות הנדבקים. נדבקו אצלם בכמויות. לא מעניינים אותי אבל בגלל שכמותם מחלקים ילעיטו בחיסונים כל פעוט אומלל שיצא מבטן אימו. בכייה לדורות. פגמים ומומים ומחלות שונות בעטיין של חיסונים. שבו בבית והתפללו לקבר שכוח אל בבית. או שמא יש סיבות אחרות לנהירה לאומן... אותו הדין למשועבדי קיסריות למינהם. כמה חוצפה?? ללא מסיכה אחד בתוך השני. אין דין ואין דיין.