מתכון לספינג' מרוקאי

מרכיבים:

1 קילו קמח

50 גרם שמרים

חצי כוס סוכר

חצי כפית מלח

3 כוסות מים

שמן לטיגון

מתכון לספינג' מרוקאי – אופן ההכנה:

שופכים את הקמח לקערה רחבה מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים.

מוסיפים את השמרים ומערבבים, מוסיפים בהדרגה את המים ומערבבים עד שנוצר בצק רך.

מכסים את קערת הבצק במגבת ומתפיחים כשעה שעתיים.

מחממים שמן לטיגון בסיר רחב, לוקחים פיסת בצק ויוצרים בתוכה חור.

מטגנים את טבעת הבצק משני הצדדים עד להזהבה.

מוציאים מהשמן לנייר סופג ומפזרים מעל סוכר או אבקת סוכר

או שמגישים את הספינג' עם דבש.