מתכון מקורי לראש השנה: רימון במילוי סביצ׳ה דג ים
מתלבטים מה להכין לארוחת החג בראש השנה? מחפשים מנה מקורית שתביא איתה הרבה מחמאות? רימון במילוי סביצ׳ה דג ים הוא המתכון המושלם עבורכם
(צילום: רוגע רחבי)
ראש השנה עוד רגע כאן, קבלו מתכון למנה מאוד מיוחדת להכנה ביתית לערב חג ראש השנה שתפתיע את האורחים שלכם: רימון במילוי סביצ׳ה דג ים
מצרכים:
דג ים לבן טרי לבחירה: דניס/מוסר/פלמידה
רימון
כוסברה
פטרוזיליה
פקאן מסוכר
דבש
מיץ לימון
חרדל
מלח פלפל
אופן ההכנה:
חותכים את הדג לקוביות קטנות, קוצצים חופן פטרוזיליה וחופן כוסברה. שוברים את הפקאנים לחתיכות קטנות.
לאחר מכן, מפרידים את הרימון, מנקים את המילוי, ואת הקליפה עצמה שומרים בצד.
הכנת הרוטב:
1 כף דבש
2 כפות מיץ לימון
1/2 כפית חרדל
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מערבבים את כל המצרכים יחד ומניחים בצורה דקורטיבית בתוך הרימון.
בתאבון וחג שמח!
המתכון באדיבות: המסעדה האיטלקית לוצ׳נה בשדרות ממילא
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו