מתכון מקורי לראש השנה: רימון במילוי סביצ׳ה דג ים - סרוגים

מתכון מקורי לראש השנה: רימון במילוי סביצ׳ה דג ים

מתלבטים מה להכין לארוחת החג בראש השנה? מחפשים מנה מקורית שתביא איתה הרבה מחמאות? רימון במילוי סביצ׳ה דג ים הוא המתכון המושלם עבורכם

author-image
מתכון מקורי לראש השנה: רימון במילוי סביצ׳ה דג ים
  (צילום: רוגע רחבי)

ראש השנה עוד רגע כאן, קבלו מתכון למנה מאוד מיוחדת להכנה ביתית לערב חג ראש השנה שתפתיע את האורחים שלכם: רימון במילוי סביצ׳ה דג ים

מצרכים:

דג ים לבן טרי לבחירה: דניס/מוסר/פלמידה
רימון
כוסברה
פטרוזיליה
פקאן מסוכר
דבש
מיץ לימון
חרדל
מלח פלפל

(צילום: רוגע רחבי)

אופן ההכנה:

חותכים את הדג לקוביות קטנות, קוצצים חופן פטרוזיליה וחופן כוסברה. שוברים את הפקאנים לחתיכות קטנות.

לאחר מכן, מפרידים את הרימון, מנקים את המילוי, ואת הקליפה עצמה שומרים בצד.

הכנת הרוטב:

1 כף דבש
2 כפות מיץ לימון
1/2 כפית חרדל
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

מערבבים את כל המצרכים יחד ומניחים בצורה דקורטיבית בתוך הרימון.

בתאבון וחג שמח!


המתכון באדיבות: המסעדה האיטלקית לוצ׳נה בשדרות ממילא

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו