טעים וקל להכנה: חומוס פול - סרוגים

טעים וקל להכנה: חומוס פול

מחפשים מתכון מפנק אבל שלא דורש מכם הכנות מוקדמות והרבה מצרכים? הכירו את המתכון הבא: חומוס המורכב מגרגרי פול. קל להכנה, מקורי וטעים במיוחד

author-image
טעים וקל להכנה: חומוס פול
  (צילום: שאטרסטוק)

חומוס פול

מצרכים:

150 גרם פול מקולף טרי
30 מ"ל מיץ לימון
15 מ"ל שמן זית חצי כף של טחינה גולמית
כפית כמון
כפית פפריקה (מומלץ להשתמש בחצי כפית פפריקה מתוקה וחצי חריפה)
מלח ופלפל לפי הטעם

(צילום: שאטרסטוק)

הוראות הכנה:

הרתיחו סיר עם מים ומלח ובשלו את הפול למשך דקה, בסיום הדקה העבירו את הפול למי קרח. צננו את הפול והפרידו אותו מהקליפה הלבנה, עשו זאת באמצעות לחיצה על הפול.

הפרדת הקליפה והפול מאפשרת לו להתעכל יותר בקלות ומוציאה את המרירות שלו. שימו את הפול ושאר המצטרכים בבלנדר וטחנו אותם עד למשחה, חלקה או גסה לטעמכם.

העבירו את התערובת לקערה וקשטו עם זילוף של שמן זית, פטרוזיליה או עוד פול. הגישו עם קרעי פיתה או ירקות חתוכים.

בתאבון!


המתכון באדיבות המותג Teka

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו