מתכונים טבעוניים הם לגמרי הטרנד החם הבא. במיוחד לסוף השבוע שעוד רגע כאן, קבלו מתכון קל להכנה: מוקפץ טופו תאילנדי טעים ומפנק.
מרכיבים להכנת מוקפץ טופו:
- חלבון: קוביית טופו (נמכרת בכל סופר, ארוז באזור המזונות הבריאים)
- פחמימה: חציל בלאדי
- בצל יבש בינוני
- שומן: 1/2 כוס קשיו טבעי
- 2 שיני שום
- כפית שטוחה פלפל צ'ילי גרוס
- 1/2 כפית מלח הימאליה
- כפית מייפל טבעי
- כפית סויה

אופן ההכנה:
- חממו שתי כפות שמן זית איכותי במחבת, קצצו את הבצל והוסיפו למחבת, עד לשקיפות הבצל.
- קלפו את החציל וחתכו אותו לקוביות בגודל 1*1 ס"מ, המשיכו לבשל כ 7-8 דקות, עד לריכוך החציל (מומלץ לכסות את המחבת כדי לזרז את התהליך).
- קצצו את השום והוסיפו אותו.
- הוסיפו את הטופו, צ'ילי, מייפל, מלח וקשיו.
- ערבבו בעדינות עם כף עץ עד להתמזגות כל התבלינים.
טיפ להגשה:
קצצו פטרוזיליה וכוסברה, פזרו מעל והגישו במחבת את התבשיל.
המתכון באדיבות: מורן שטרום נטורופתית מוסמכת

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים