להרגיש בצרפת בלי לצאת מהבית: מתכון קל לפרלינים - סרוגים

להרגיש בצרפת בלי לצאת מהבית: מתכון קל לפרלינים

תמיד רציתם להכיו פרלינים אבל חששתם מהתהליך המסובך? דאגנו לכם למתכון ברור ופשוט. מוזמנים לעקוב אחרי המתכון ולהכין בבית את המאכל היוקרתי

להרגיש בצרפת בלי לצאת מהבית: מתכון קל לפרלינים
  (צילום: שאטרסטוק)

פרלינים משדרים יוקרה וטעם טוב, אבל למען האמת, ממש פשוט להכין אותם בבית. סידרנו לכם מתכון פשוט להכנת פרלינים ממולאים בקרם פרי, לפי הטעם שאתם אוהבים.

מתכון לפרלינים ממולאים פרי

מצרכים

לעיטוף:
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם שוקולד לבן
למילוי:
85 גרם שוקולד לבן
70 גרם פרי שאוהבים
25 גרם חמאה
2 כפות מים

צפו בהכנת הפרלינים

אופן ההכנה

1. מתחילים במילוי, על מנת שיספיק להתקרר. טוחנים את הפרי עם 2 כפות מים ומסננים.
2. שמים בסיר את השוקולד הלבן והחמאה, ואת הפרי הטחון וממיסים על אש קטנה עד לקבלת תערובת חלקה.
3. את המילוי מעבירים לשקית זילוף (או לשקית סנדוויץ') ולמקרר.
4. עיטוף: ממיסים את השוקולד המריר לשוקולד חלק ומעבירים לשקית זילוף.
5. ממלאים כל שקע בתבנית הפרלינים עד החצי בשוקולד.
6. מזיזים את התבנית מצד לצד כדי שהשוקולד יכסה את כל צדדי השקע (אפשר להיעזר בכפית).
7. מכניסים להקפאה של חמש דקות.
8. הרכבה: מוציאים את התבנית מהמקפיא וממלאים במילוי. מכניסים שוב להקפאה של חמש דקות.
9. ממיסים את השוקולד הלבן ומזלפים מעל הפרלין. כדאי לעשות את השלב הזה מהר, כי השוקולד הלבן מתקשה במהירות בגלל שהפרלינים כבר קפואים.
10. מחזירים להקפאה של 10 דקות ומחלצים מהתבנית.

 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו