שני ענקי הקיץ נפגשים למשקה מקורי: לימונדת אבטיח. הלימונדה הפכה ברבות השנים לאחד ממשקאות הקיץ האייקוניים ביותר עם שלל גרסאות – הלימונענע הגרוסה, המוחיטו והמרגריטה האלכוהוליים והאבטיח בטעמו המתוק הוא ניגוד מוחלט ללימון.

מרכיבים:

¼ אבטיח
2 לימונים סחוטים
חצי קליפת לימון
50 גרם סוכר חום
470 מ"ל מים קרים
נענע טרייה לפי הטעם

(צילום: Teka studio)

אופן ההכנה:

מערבבים קליפת לימון, מיץ לימון, סוכר ואבטיח במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה. מסננים ויוצקים לתוך קנקן זכוכית. מגישים בכוסות עם קרח מקושטים בפרוסות אבטיח.


המתכון באדיבות המותר TEKA