שני ענקי הקיץ נפגשים למשקה מקורי: לימונדת אבטיח. הלימונדה הפכה ברבות השנים לאחד ממשקאות הקיץ האייקוניים ביותר עם שלל גרסאות – הלימונענע הגרוסה, המוחיטו והמרגריטה האלכוהוליים והאבטיח בטעמו המתוק הוא ניגוד מוחלט ללימון.
מרכיבים:
¼ אבטיח
2 לימונים סחוטים
חצי קליפת לימון
50 גרם סוכר חום
470 מ"ל מים קרים
נענע טרייה לפי הטעם

אופן ההכנה:
מערבבים קליפת לימון, מיץ לימון, סוכר ואבטיח במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה. מסננים ויוצקים לתוך קנקן זכוכית. מגישים בכוסות עם קרח מקושטים בפרוסות אבטיח.
המתכון באדיבות המותר TEKA
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים