חדשות המגזר

ח"כ שמחה רוטמן נדבק בקורונה

חבר כנסת שלישי השבוע: ח"כ רוטמן נדבק בנגיף קורונה, והוא מצטרף לקריב וכסיף שגם נדבקו השבוע. קצין הכנסת הודיע כי מי שהיה במגע קרוב עמו או בקרבתו ועבר חיסון - לא מחוייב בבידוד

רוטמן
| רוטמן צילום: צילום: דוברות הכנסת – נועם מושקוביץ

הבוקר (חמישי) עדכן ח״כ שמחה רוטמן את קצין הכנסת, ניצב יוסף גריף, כי בבדיקה שעשה נמצא חיובי לנגיף הקורונה. היום האחרון בו שהה במשכן היה – 9/8.

רוטמן מצטרף לשני ח"כים שנדבקו בנגיף מוקדם יותר השבוע: עופר כסיף וגלעד קריב.

בהודעה שהוציא ניצב גריף לכלל באי המשכן, נכתב כי על כל מי שהיה במגע קרוב עמו או בקרבתו ועבר חיסון – אינו מחוייב בבידוד, אך מומלץ על פי משרד הבריאות לבצע בדיקת קורונה לאחר 72 שעות. לעומת זאת, מי שאינו מחוסן ובא במגע אישי עמו, מתבקש להישאר בביתו ולא להגיע לעבודה עד לקבלת הנחיות ממשרד הבריאות.

יו"ר הועדה גלעד קריב (דוברות הכנסת, דני שם טוב) (יו"ר הועדה גלעד קריב (דוברות הכנסת, דני שם טוב))

כמו כן צויין, שכפי שנעשה במקרים הקודמים, גם הפעם תיערך בדיקה וחקירה אפידמיולוגית בשיתוף גורמי המקצוע במשרד הבריאות.

תגובות

4
4
רינה עין
12.08.21

הכל בגלל מצעד הגאוה

3
נורי
12.08.21

נו אז יש אלוהים.

2
אמת
12.08.21

החיסון לא עובד ורק מזיק.

1
תומר
12.08.21

רפואה שלמה!