סלט טונה מוצלח יכול לשמש כארוחת בוקר נפלאה, או כארוחת ערב משפחתית ואף מתאים ביותר לאירוח קיציי בבית.

המצרכים:

2 פרוסות לחם טרי
1 תפוח אדום
100 גרם עלי רוקט
2 קופסאות טונה
בצל סגול קטן
שמן זית
מלח
פלפל שחור
1 ביצה קשה
1 מלפפון
מעט חסה
10 עגבניות שרי

(צילום: שאטרסטוק)

אופן הכנה:

חותכים את הלחם לקוביות, מתבלים בשמן ופלפל וקולים בתנור, עד שהן זהובות ופריכות. שוטפים את התפוח, חוצים אותו לשניים ומסירים את הליבה עם הגרעינים. פורסים ומתבלים בשמן זית ומלח.

מניחים את: התפוחים, עלי הרוקט, מלפפון (חתוך לקוביות), עגבניות השרי, חסה ובצל קצוצים ואת הביצה הקשה. מוסיפים את הטונה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקרוטונים ומגישים.