שלטים עם הכיתוב: "סליחה ששכחנו- מותכם היה לשווא", הונחו הלילה (ג') על מצבות בית העלמין הצבאי בהר הרצל כמחאה על שחרור המחבלים שאמור להתבצע הערב.

מדובר בפלאיירים, או סוג של אגרות עם הכיתוב: "בשבילנו מותך היה לשווא" שנכתבו באותיות אדומות על רקע שחור, עליהן חתומה כביכול ממשלת ישראל. האגרות הונחו הלילה על מצבות הבית העלמין הצבאי בהר הרצל.

בימים האחרונים הוקם עמוד פייסבוק בשם הדומה "סליחה ששכחנו", אליו הצטרפו מאות חברים בזמן קצר הפועלים יחדיו למנוע שחרור מחבלים ערבים. שם הקבוצה "סליחה ששכחנו" מתייחס לקורבנות הטרור אשר נשכחו על ידי ממשלת ישראל, שבחרה לשחרר את רוצחיהם.

הורים שכולים כבר הביעו זעקה נגד מה שהם כינו "חילול קברותיהם של ילדיהם", כשהם טוענים כי בתי הקברות הצבאיים לא אמורים להיות במה לפרובוקציות ולתעמולה.

המצבות עם האגרות, סליחה ששכחנו

אתמול התקיימה הפגנה בת כ-3,000 משתתפים מחוץ לכלא עופר במחאה נגד שחרור המחבלים.