נשנוש לצפיה באולימפיאדה: פופקורן בטעמים מפתיעים - סרוגים

נשנוש לצפיה באולימפיאדה: פופקורן בטעמים מפתיעים

לא עוד פופקורן רגיל: לרגל המשחקים האולימפיים, קבלו ארבעה מתכונים לפופקורן בטעמים מפתיעים שאי אפשר להפסיק לנשנש! טעמתם כבר פופקורן בטעם פסטו?

גם אתם מתכוננים בכל ערב לצפיה משותפת באולימפיאדה? תגוונו את הנשנוש שבצד עם פופקורן בטעמים מיוחדים!

קבלו ארבעה מתכונים לפופקורן מיוחד

פופקורן פרמז'ן ושום

(צילום: שאטרסטוק)

מרכיבים

3 כפיות שמן

1/2 כוס גרעיני תירס לפופקורן

3/4 כוס גבינת פרמז'ן מגוררת

כפית שום גבישי

חצי כפית מלח

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את הגבינה, השום והמלח.

2. בסיר גדול ורחב שמים את השמן ואת גרעיני התירס, סוגרים את המכסה ומחממים.

3. כשגרעיני התירס מתפצפצים כדאי לנער מעט את הסיר על מנת שלא ישרפו.

4. כשהפופקורן מוכן, שופכים אותו לקערה, ומיד שופכים את תערובת הגבינה ומערבים את הפופקורן עד שכולו מצופה.

פופקורן מקורמל

(צילום: שאטרסטוק)

מרכיבים

3 כפיות שמן

1/2 כוס גרעיני תירס לפופקורן

1/2 כוס סוכר

40 גרם חמאה

כף דבש

אופן ההכנה

1. בסיר גדול ורחב שמים את השמן ואת גרעיני התירס, סוגרים את המכסה ומחממים.

2. כשגרעיני התירס מתפצפצים כדאי לנער מעט את הסיר על מנת שלא ישרפו.

3. כשהפופקורן מוכן, שופכים אותו על משטח ישר.

4. שמים בקערה את הסוכר, החמאה והדבש ומחממים במיקרוגל בפולסים עד להמסה.

5. שופכים את התערובת על הפופקורן ומערבבים עד שכל הפופקורן מצופה.

פופקורן פסטו

(צילום: שאטרסטוק)

מרכיבים

3 כפיות שמן

1/2 כוס גרעיני פופקורן

צרור עלי בזיליקום

שן שום

מעט מלח

20 גרם חמאה

אופן ההכנה

1. ממיסים את החמאה במיקרוגל בפולסים.

2. מעבירים את החמאה המומסת למעבד מזון, וטוחנים אותה יחד עם הבלזיליקום, שום ומלח.

3. בסיר גדול ורחב שמים את השמן ואת גרעיני התירס, סוגרים את המכסה ומחממים.

4. כשגרעיני התירס מתפצפצים כדאי לנער מעט את הסיר על מנת שלא ישרפו.

5. כשהפופקורן מוכן, שופכים אותו לקערה, ומיד שופכים עליו את תערובת הבזיליקום שהכנו ומערבבים.

פופקורן צבעוני לילדים

(צילום: שאטרסטוק)

עוקבים אחרי הוראות ההכנה של הפופקורן המקורמל, ומוסיפים לתערובת הקרמל הנוזלית צבע מאכל ומערבבים. ממשיכים בהכנה לפי המתכון.

 

 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו