בעקבות החזרת מגבלות התו הירוק שייכנסו לתוקף מחר (חמישי), הזמר מתי כספי הודיע כי הוא מבטל את כל הופעותיו המתוכננות בארץ. בפוסט שכתב בפייסבוק הסביר כי הוא לא רוצה להופיע כאשר אנשים שאינם מחוסנים לא יוכלו להיכנס להופעתו.

"בעקבות החזרת ההגבלות, על מנת שהשקר והמרמה ימשיכו לעד, נאלצתי לבטל את בואי" טען כספי. "כבר הצהרתי בעבר שלא אופיע אם תהיינה הגבלות שלא יאפשרו לחלק מהקהל שלי לבוא להופעותי. לא אשתף פעולה עם דיקטטורה או פאשיזם. אני מעדיף לאכזב את עצמי ולא להופיע, מאשר לאכזב אפילו שני אנשים שירצו לבוא להופעותי ולא יתאפשר להם כי לא התחסנו".
"אגיע להופעות אך ורק אם יוסרו כל ההגבלות ויתאפשר לכל מי שירצה בכך לבוא להופעותי. או כולם או אף אחד!" הוסיף והבהיר. "לא תהיה איפה ואיפה. גופינו ברשותינו ולא ברשות העריצים. נקווה לזמנים טובים יותר. אני מתכנן הופעת זום עם חלק מנגניי, ועל כך אודיע בבוא העת". עוד ציין כי כל רוכשי הכרטיסים יקבלו החזר מלא על כספם.





תגובות
וואייאיזה באסה????♀️ פספסתי לראות גולם בהופעה
אולי הוא זמר אבל את הפירוש של המילה פשיזם הוא לא יודע. ממש אין קשר בין פשיזם למה שקורה פה. בורות מוחלטת
מטי כספי ההפסד לא גדול
ההפסד גדול לאנשים שאוהבים מוזיקה. אם את מקשיבה לסטטיק ובן אל אז באמת שלא תרגישי בחסרונו
אל תתנשא. אגב, להתנשא זה להיות מעל מישהוא.
לפחות עם סטייק אפשר להתעורר, עם מתי אפשר למות , יותר קר מקרח .
באמת? חידשת לנו את אמריקה. מה אתה בן 12?