מוזיקה

"לא אשתף פעולה": מתי כספי ביטל את הופעותיו

הזמר מתי כספי הודיע על ביטול כל ההופעות המתוכננות שלו בארץ, זאת עקב החזרת מגבלות התו הירוק: "לא אופיע אם תהיינה הגבלות שלא יאפשרו לחלק מהקהל שלי לבוא. לא אשתף פעולה עם דיקטטורה או פאשיזם"

הופעה מיוחדת בכנס. מתי כספי
הופעה מיוחדת בכנס. מתי כספי | צילום: יח"צ

בעקבות החזרת מגבלות התו הירוק שייכנסו לתוקף מחר (חמישי), הזמר מתי כספי הודיע כי הוא מבטל את כל הופעותיו המתוכננות בארץ. בפוסט שכתב בפייסבוק הסביר כי הוא לא רוצה להופיע כאשר אנשים שאינם מחוסנים לא יוכלו להיכנס להופעתו.

"בעקבות החזרת ההגבלות, על מנת שהשקר והמרמה ימשיכו לעד, נאלצתי לבטל את בואי" טען כספי. "כבר הצהרתי בעבר שלא אופיע אם תהיינה הגבלות שלא יאפשרו לחלק מהקהל שלי לבוא להופעותי. לא אשתף פעולה עם דיקטטורה או פאשיזם. אני מעדיף לאכזב את עצמי ולא להופיע, מאשר לאכזב אפילו שני אנשים שירצו לבוא להופעותי ולא יתאפשר להם כי לא התחסנו".

"אגיע להופעות אך ורק אם יוסרו כל ההגבלות ויתאפשר לכל מי שירצה בכך לבוא להופעותי. או כולם או אף אחד!" הוסיף והבהיר. "לא תהיה איפה ואיפה. גופינו ברשותינו ולא ברשות העריצים. נקווה לזמנים טובים יותר. אני מתכנן הופעת זום עם חלק מנגניי, ועל כך אודיע בבוא העת". עוד ציין כי כל רוכשי הכרטיסים יקבלו החזר מלא על כספם.

תגובות

60
47
נלי
29.07.21

וואייאיזה באסה????‍♀️ פספסתי לראות גולם בהופעה

46
אבנט
28.07.21

אולי הוא זמר אבל את הפירוש של המילה פשיזם הוא לא יודע. ממש אין קשר בין פשיזם למה שקורה פה. בורות מוחלטת

45
תמי
28.07.21

מטי כספי ההפסד לא גדול

1
רון
28.07.21

ההפסד גדול לאנשים שאוהבים מוזיקה. אם את מקשיבה לסטטיק ובן אל אז באמת שלא תרגישי בחסרונו

2
אבשלום
29.07.21

אל תתנשא. אגב, להתנשא זה להיות מעל מישהוא.

3
א.פ
29.07.21

לפחות עם סטייק אפשר להתעורר, עם מתי אפשר למות , יותר קר מקרח .

4
ג'וני
31.07.21

באמת? חידשת לנו את אמריקה. מה אתה בן 12?