
אמש (שני) באירוע הפרמיירה של הסרט החדש: "אגדת חורבן" הגיעו יחדיו הזמר והיוצר שולי רנד והעיתונאית צופית גרנט. זאת הפעם הראשונה בה הזוג מופיע ביחד באופן רשמי באירוע פומבי ולמעשה, אינם מכחישים את הזוגיות.

רנד לא הגיע לאירוע זה במקרה, את הסרט " אגדת חורבן" כתב יחד עם גידי דר. רנד אף משחק בקולו יחד עם זאב רווח, מוני מושונוב, עמוס תמם, יעל אבקסיס ויגאל נאו.
עוד באותו נושא
ביקורת סרטים: 'אגדת חורבן' האם ההיסטוריה חוזרת?חדשות סרוגים

"אגדת חורבן" אינו השיתוף פעולה הראשון של דר ורנד, כידוע דר ביים את הסרט "אושפיזין" בו רנד שיחק והם לא יכלו לבקש זמן טוב יותר להוציא את הסרט הזה לבתי הקולנוע.


מה אתם רוצים ממנו ,מיכל לא רוצה גט,רק לשלוט ולאמלל אותו, הסיפור שלו יצא לאור בדיוק כמו שאני מכיר אותו מבפנים,חוץ מזה אז מה אם היא נראית בחוץ חילונית לדעתי יש לה נפש צדיקה ובריאה,כאחד שעבר חיים דומים,מאחל להם רק הצלחה ואהבה ואושר