אחרי שהכניס למתח מאות אלפי עוקבים כשהבטיח למסור הודעה חשובה, פרשן חדשות 12, עמית סגל, שהודיע בסוף על הוצאת ספרו החדש 'סיפורה של הפוליטיקה הישראלית', הודה כי גרם לדרמה מוגזמת.

בראיון לרדיו 103FM, סיפר סגל: "השליח של זארה התקשר לאשתי ושאל אותה במה מדובר, וגם המורה של האחיין שלי בבית הספר ביקש ממנו לברר באופו אישי על הנושא".

סגל סיפר כי "הכי שמחתי לראות שלא רק האנשים שמתעניינים בפוליטיקה רוכשים את הספר, אלא גם נערים בני 17 שרוצים לדעת יותר על ההיסטוריה שלנו".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

עמית סגל באולפן סרוגים. ארכיון

בהמשך, התייחס סגל לאפשרות כי ייכנס לפוליטיקה ואמר: "אם אני אתמודד לראשות הממשלה אפילו אישתי לא תצביע לי".

סגל נדרש גם לשאלת יכולת הישרדותה של ממשלת בנט-לפיד ואמר: "אני חושב שהיא תשרוד בין 4 שבועות ל-4 שנים". לאחר מכן השיב ברצינות ואמר: "יש תחושה בימין שהממשלה עוד מעט נופלת, אבל אני לא בטוח שזה יקרה בשנה וחצי הקרובה".