מבזקים
סרוגים

אחרי 7 שנים:חילופי מנהלים בקבוצת הוואטסאפ הסרוגה

אשת התקשורת אמילי עמרוסי הודיעה כי היא לוקחת הפסקה מניהול קבוצת הוואטסאפ הפופולרית 'שובי נפשי'. את מקומה ימלא יאיר קראוס

גיא עזרא | חדשות סרוגים
ה' אב התשפ"ב
אחרי 7 שנים:חילופי מנהלים בקבוצת הוואטסאפ הסרוגה
אחרי 7 שנים:חילופי מנהלים בקבוצת הוואטסאפ הסרוגה צילום: אמילי עמרוסי (צילום: תאגיד השידור 'כאן' 11)

'שובי נפשי', קבוצת הוואטסאפ הוותיקה של עולם התקשורת והפרסום במגזר הסרוג, מחליפה מנהלים. אחרי שבע שנים בהן ניהלה את הקבוצה אשת התקשורת אמילי עמרוסי, כעת יהיה זה העיתונאי יאיר קראוס שיחליף אותה.

אמילי עמרוסי חושפת: פוטרתי מישראל היום
אמילי עמרוסי חושפת: פוטרתי מישראל היוםצילום: אמילי עמרוסי חושפת: פוטרתי מישראל היום

עמרוסי פרסמה בקבוצה הודעה בה הודיעה כי היא יוצאת להפסקה מניהול הקבוצה: "בעוד כמה ימים נציין 7 שנים להקמת קבוצת הווצפ 'שובי נפשי', בעקבות קבוצת המפגשים שיזם אורי אורבך ע"ה. בתקופה הראשונה אורי השתתף בקבוצת הווצפ, נתן את ברכתו גם לאחר שעזב, ורוחו מרחפת פה בין ההודעות".

עמרוסי סיפרה למאות החברים בקבוצה כי "מיניתי את עצמי כמנהלת ובשבע השנים השקעתי במקום הזה זמן ואנרגיות רבות. הקבוצה היא הלהקה שלי ברמה הערכית אינטלקטואלית. במקום הזה קיבלתי כוח כשהייתי צריכה ושיעורים כשהייתי צריכה. הצלחנו לקבץ את האנשים הטובים ביותר בשדה המשפיענים בישראל. יש פה פחות ציניות ויותר אהבת אדם, עם, ארץ, תורה ושובי מבאזורים אחרים של אנשי תקשורת".

בעקבות גל הפריצות: מנגנון זיהוי חדש לוואטסאפ
בעקבות גל הפריצות: מנגנון זיהוי חדש לוואטסאפצילום: בעקבות גל הפריצות: מנגנון זיהוי חדש לוואטסאפ

עמרוסי הוסיפה כי "שבע שנים נשאתי בעול הניהול בגאווה, בסיפוק, באהבה. אבל אני צריכה הפסקה. נשארת כאן כמובן, רק לא כמנהלת. אני יוצאת להפסקה מניהול הקבוצה האהובה. יחליף אותי הטוב מכולם: יאיר קראוס, איש מקור ראשון וארגון העיתונאים".

עמרוסי הוסיפה כי "יאיר נבחר בזכות הכוח שלו לחבר בין ענפי המשפחה: לייטים וחרד"לים; ביביסטים ובנטיסטים; ימניים וקצת שמאלנים. בזכות תבונת הלב שלו, וההיכרות האישית שלו עם רובכם".

אמילי עמרוסי וואטסאפ יאיר קראוס קבוצת וואטסאפ שובי נפשי