הכרובית היא לגמרי הטרנד בזמן האחרון, היא פשוט טעימה בכל צורה: מטוגנת, אפויה ואפילו בתור מרק. אז אם עדין לא התנסיתם זה הזמן. דווקא עכשיו, כשחם בחוץ, זה הזמן למתכון חדש: מרק כרובית קר, קרמי וכייפי.
מצרכים להכנת מרק כרובית:
1 תפוח אדמה
1 בצל
500 גרם כרובית כרובית
מעט פלפל ומלח
שמן זית
מעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל שקצצנו ותפוח אדמה אחד בלבד בסיר רחב. מוסיפים מעט פלפל, מלח ואגוז מוסקט. לאחר מכן, הוסיפו את הכרובית, טגנו מספר דקות יחדיו ולאחר מכן הוסיפו מים חמים. הביאו את המים לרתיחה והמשיכו לבשל באש בינונית עוד מספר דקות. לאחר מכן, הנמיכו את האש והמשיכו בבישול לעוד 30 דקות.
לאחר מכן, כשכל הירקות רכים, טחנו את המרק בעזרת בלנדר יד. טעמו את המרק ותקנו את התיבול לפי הטעם. כעת, המרק מוכן. אתם יכולים לבחור האם לאכול אותו כעת או לתת לו להצטנן מספר שעות ולהגיש אותו קר.
מומלץ בעת ההגשה לזלף מעט שמן זית ופלפל שחור גרוס מעל המנה.
בתאבון!
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים