יו"ר עוצמה יהודית, ח"כ איתמר בן גביר התעמת היום (שני) עם חברי הרשימה המשותפת, ח"כ אוסמה סעדי וח"כ תומא סלימאן במהלך דיון בוועדת חות וביטחון על חוק האזרחות.
בן גביר צעק אל עבר חברי המשותפת: "מי שם אתכם בכנסת? תומכי טרור, אתם טרוריסטים, בית המשפט העליון שם אתכם בכנסת למה? חבורה של מחבלים, מה אתה עושה בוועדת חוץ וביטחון -אתה סכנה למדינה"
ח"כ אוסמה סעדי הגיב: "אתה שחקן, אתה סכנה לדמוקרטיה, תפסיק כבר"
בן גביר פנה ליו"ר הוועדה, ח"כ רם בן ברק ושאל: "אתה הייתה משנה לראש המוסד, אתה לא מפחד שהם יעבירו מידע למדינות אוייב, מה הם עושים בוועדת חוץ וביטחון?"

WhatsApp Video 2021-07-05 at 10.55.25
במקביל, בדיונים בוועדה המסדרת, ח"כ אורית סטרוק זעמה על כך שסילמן אמרה לכל הח"כים להגיע מוקדם, אך ביא בעצמה איחרה.
"שתדעי שאני לא נכנסתי לבקר את בתי היולדת כי את אמרת שצריך להיות פה ב -9 ואת איחרת"

WhatsApp Video 2021-07-05 at 10.58.31
תגובות
סילמן מכשפה מגעילה. קלפטע שברא השטן!!!!!!!!!! סילמן מכשפה מגעילה. קלפטע שברא השטן!!!!!!!!!!
זהו אותו בן גביר טרוריסט שתמך ברב המרצחים גולדשטיין וטען שכמו שהוא הגיע לרכב של רבין הוא יכול להגיע גם לרבין? מילא הוא לא היה טרוריסט בעצמו, היה לו פתחון פה כנגד קבוצה שאינה פטריוטית ישראלית(בלשון המעטה). אבל היי, אתה טרוריסט, לא אדם שמכבד את השונה כשווה, אז לכל הפחות, טול קורה מבין עיניך.
בן גביר הוא בן בליעל