פרשן חדשות 12, עמית סגל, הכניס את הרשתות החברתיות לעמדת כוננות לאחר שפרסם בכל חשבונותיו פוסט קצר בו הודיע כי מחר בבוקר הוא ימסור הודעה חשובה.

"מחר ב-11:00 בבוקר אפרסם כאן הודעה חשובה. מוזמנים לעקוב", כתב סגל והכניס את מאות אלפי עוקביו למתח ולתחרות ניחושים. חלק מעוקביו ניחשו כי מדובר בשינוי מקצועי בחייו של סגל, בעוד אחרים חושבים כי מדובר בתפקיד ממשלתי שקיבל.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

עמית סגל באולפן סרוגים. ארכיון

אחרים טענו כי סגל בדרך למיזם תקשורתי חדש, בעוד גולשים נוספים ניחשו כי הוא בדרכו להשיק רשת חברתית חדשה. הפרועים שבגולשים ניחשו שסגל בדרך לחברת החדשות המתחרה של ערוץ 13.

כך או כך, מאות אלפי גולשים ינהרו מחר בשעה 11:00 לחשבונותיו של סגל בכדי לחזות בבשורה של הפרשן הבכיר בישראל.

בעקבות הבאז שהפוסט יצר, הרגיע סגל את הגולשים וכתב: "תראו חברים. אל תבטלו תכניות, כן? לא צריך להיסחף. בהצלחה גם לנבחנים מחר בבגרות. לא לוותר על זה בשביל ההודעה. זו הודעה שבשבילי היא משמחת ומרגשת ומקווה שגם בשבילכם ללא הבדל השקפה פוליטית. ולא, אני לא מתמנה לשר המים או כל דבר דומה".