מחר (שלישי) תשודר בכאן 11 פרק חדש בתוכנית "הבלתי חשובים". הפרק החדש עוסק בדוד בן גוריון, ובו יסוקר ביקורו בפתיחת מוזיאון השעווה בשנת 1973, מה שהסתבר בדיעבד כפעם האחרונה בה נכח בן גוריון באירוע ציבורי.

צפו בהצצה לפרק החדש של "הבלתי חשובים", על הופעתו האחרונה של בן גוריון בציבור

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

HaBilti_WaxMuseum_HAZAZA_02

"הבלתי חשובים" עוסקת באירועים קטנים שהשפעתם גדולה משחשבנו. מדובר בסיפורים שעשו כותרות לרגע כי היו בלתי חשובים, ובפרספקטיבה לאחור ניתן ללמוד מהם הרבה.

הבלתי חשובים (צילום: באדיבות כאן 11)

אירועים נוספים שיסוקרו בתוכנית

המאבק בין שר הביטחון המיתולוגי, משה דיין, ליצרן הבשמים, משה דיין, שהתעקש להוציא בושם בשם זה ונתקל בהתנגדות נחרצת מצדו של דיין הגנרל.
"מאורעות היכל" שהחלו לאחר ההחלטה לפתוח את קולנוע היכל העירוני גם בשבת, מאורע שהחל בדיעבד את דרכה של זהבה גלאון בפוליטיקה הישראלית.
ביקורה ההיסטורי של מרלן דיטריך בישראל, בעידן שבו רבים קראו לחרם על גרמניה.
פתיחתו של הסניף הראשון של מקדונלד'ס.
סיפורו של כוכב בני יהודה, אהוד בן טובים, שהחליט לעזוב את קבוצתו לטובת בית"ר ירושלים, והתגובה הסוערת של שכונת התקווה בעידן שבו לסמלים בכדורגל הייתה משמעות.