שר התפוצות, ד"ר נחמן שי, יצא בצאת השבת לפלורידה כנציג הממשלה, בעקבות קריסת בניין המגורים בשכונה יהודית.

בעקבות האסון הקשה שפקד את הקהילה היהודית במיאמי, יגיע ד"ר שי ללוות את הקהילה המקומית וראשיה בימים הקרובים, ובתוך כך ייפגש עם הקונוסול הכללי, מאור אלבז, וראש הפדרציה היהודית, ג׳ייקוב סולומון.

במהלך ביקורו, יציג השר לראש הממשלה את אפשרויות הסיוע לקהילה היהודית בכלל, ובזירת האסון בפרט.

ראש הממשלה, נפתלי בנט, אמר: "אני רואה חשיבות עליונה בשליחותו של השר שי לקהילה היהודית במיאמי, אשר מתמודדת כעת עם אסון כבד".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

קריסת הבניין במיאמי

"הקשר העמוק והמחייב בין מדינת ישראל לבין הקהילות היהודיות בעולם יימשך, ובייחוד בעת משבר זהו צו השעה להעמיקו. אנו מתפללים לשלומם של הפצועים והנעדרים באסון, ונסייע ככל שרק נוכל".

שר התפוצות, ד"ר נחמן שי, אמר לקראת צאתו: "ישראל אבלה, ביחד עם העם האמריקאי, עם חברי הקהילה ועם משפחות הנספים. בכוונתנו להתייצב לצידם בשעה קשה זו ולסייע ככל הניתן".

=======

‏אנחנו עושים מאמץ גדול לאתר את בעלי הזכויות בצילומים. השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע או לא אותר נעשה לפי סעיף 27א ל"חוק זכויות יוצרים". אם זיהיתם צילום ואתם בעלי הזכויות בו, יש לפנות ל srugim@srugim.co.il