כנס תקווה חדשה

סער תוקף את נתניהו: "מנוע טורבו של הסתה"

שר המשפטים, גדעון סער תוקף את נתניהו והליכוד במהלך כנס של תקווה חדשה: "איזה לאומי ואיזה ימני? מנוע טורבו של הסתה ורעל. ימניים ולאומיים עלאק"

(גדעון סער נתניהו נועם רבקין פנטון, יוסי זליגר פלאש 90)

מפלגת תקווה חדשה ערכה הערב (רביעי) כנס פוליטי יחד עם פעילי המפלגה במטרה לחגוג את ההישג בהקמת הממשלה ולחזק את הקשר אל השטח. במפלגה קיימו גם שירה בציבור של כל חברי הרשימה.

WhatsApp Video 2021-06-23 at 21.48.31
WhatsApp Video 2021-06-23 at 21.48.31

שר המשפטים, גדעון סער נשא דברים בכנס והתייחס למשבר בקואליציה סביב חוק האזרחות.

"חמישה ימים לפני חילוף השלטון, ממשלת נתניהו שלחה בקשה לכנסת להאריך את הוראת השעה של חוק איחוד משפחות, פתאום נתניהו מתנגד לחוק שהוא עצמו ביקש להאריך?! הכל בגלל שיקולים פוליטיים".

סער המשיך ותקף בחריפות את הליכוד: הדרך של הליכוד תרחיק אותם מהשלטון. תשרתו את העם מהאופוזיציה. תהיו אופוזיציה של עם ישראל. איזה לאומי ואיזה ימני? מנוע טורבו של הסתה ורעל. ימניים ולאומיים עלאק. שיהיו אופוזיציה זה התפקיד שלהם, אבל שלא יהיו אופוזיציה למדינת ישראל ולאינטרסים הלאומיים.

עוד הוסיף: "את נתניהו צריך להרחיק מהשלטון לזמן רב, עד שהוא וסביבתו יבינו שהשלטון לא נועד לשרת אינטרסים של אדם אחד"

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

91
א
23.06.21

סער, הדיקטטור הבוגד מאשים את הליכוד בבגידה!.. סער הרקוב שבקושי עבר את אחוז החסימה ומינה את עצמו באופן פשיסטי לשר משפטים ע"י גניבת קולות בוחריו, עם שמאל, מיעוט במדינה, עכשיו מפתח את ניסיון ההפיכה הפשיסטי ובניגוד מוחלט לבחירתו של העם ובוחרי הימין - לשמר את כיסאו ולהרחיב את הממשלה האנטי ציונית שהקים!! וזאת לאחר שסער ואלקין הציעו היום לעבאס להיות סגנו של אלקין,שר השיכון, כדי להשלים את העברת בעלות הנגב לבדואים!!

הצטרפו אלינו