מאיה ורטהיימר היא שחקנית (שבאבניקים, אליפים) ואושיית אינסטגרם מוכרת מאוד. הערב (שלישי), היא הכריזה שהיא עוברת לגור בניו יורק. הדבר קורה בעקבות מינויו של בעלה, אסף זמיר, לקונסול הכללי של ישראל בניו יורק.

מאיה הודיעה על כך בסטורי של חשבון האינסטגרם שלה, היא נתנה את הבמה לאסף זמיר בעלה שאמר: "הציעו לנו לנסוע לניו יורק ולשמש כקונסול הכללי של מדינת ישראל בניו יורק, יאיר לפיד שר החוץ הציע לי. והסכמנו, ואנחנו נוסעים, מתרגשים מאוד. תחזקו את מאיה!"
מאיה הוסיפה את האמירה: "חיים פעם אחת לא?"
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
קריירה פוליטית
אסף זמיר, בעלה של מאיה, היה שר התיירות מטעם מפלגת כחול לבן בכנסת הקודמת, ושימש כסגן ראש העיר תל אביב.
על המינוי אמר שר החוץ יאיר לפיד: "לאחר תקופה ארוכה מידי, ללא קונסול בניו יורק אני שמח למנות את אסף זמיר לקונסול, לאסף יכולות מקצועיות ואנושיות שייצגו את מדינת ישראל בכבוד וגאווה".
זמיר אמר בתגובה: "מודה לשר החוץ לפיד על האמון. מתרגש וגאה לייצג את מדינת ישראל ואזרחיה.תקופה זו של כינון ממשלים חדשים בארה"ב ובישראל טומנת הזדמנות ואחריות גדולה במילוי התפקיד וכולי ציפייה לקראתו. חיזוק מעמדה של ישראל, היחסים הדו מפלגתיים והקשר עם הקהילות היהודיות בארצות הברית הם אתגרים חשובים ומורכבים המובאים לפתחה של הממשלה החדשה ואני שמח ומלא מוטיבציה לנסות ולתרום לתהליכים הללו".
מערכת סרוגים תרבות מאחלת לזוג בהצלחה בשליחות החשובה שלהם, ובו בזמן עצובה ומתגעגעת לסטוריז של מאיה.
מה דעתך בנושא?
15 תגובות
1 דיונים
לילך
גונזו הגינגית ובעלה השמן, לכו ואל תחזרו
23:09 26.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
0מאלנים בוגדים
וואו איך נחיה בלעדיה??? אוי אוי אוי
10:58 24.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זוג ליצנים לא רציניים
מינוי של הליצן הראשי לפיד
17:26 23.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
טיקטק
תפקיד גם ייצוגי, אשה נאה מלאת חיים לא יזיק לתדמיתה של ישראל. זוג ממש נחמד
11:27 23.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיה חן
האיש הכי מתאים הזוג הכי מתאים כל הכבוד ליאיר לפיד על הבחירה
09:10 23.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסי
מעולה. יש לו גם אשה נאה מאוד. כל מה שיחזק אותנו בארה״ב, הרי זה משובח
07:01 23.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד
כנראה חיפש מישהו עם לשון ארוכה
05:33 23.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זז
אבל ימלא מקום הנכבד שלה ב יד שתיים
21:34 22.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זלמן
למה האשה הזאת שמדליפה מתוך קבינט הקורונה ברגעי אמת ופוגעת במדינה צריכה לעניין אותנו...
20:38 22.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אדי
תגיד לי איפה אתה גר ואגיד לך איזה מנוי תקבל. לפיד תקף לאורך שנים על מינויי מקורבים והיום הוא עושה זאת לאור הכישורים, היום מותר.
20:36 22.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רפי
בתגובה ל: אדי
בדיוק כמו שהחוק הנורבגי נהיה מותר וממשלה מרובת שרים פתאום כבר לא סדין אדום מבחינתו. אך מה הפלא מה שמותר לו אסור לאחרים.
05:39 23.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רחלי
יאללה אדי בכיין בשם השוייוניות עאלק. הוא בטוח יותר מוכשר לתפקיד כזה מכל העסקנים הימניים העילגים שהוצנחו לתפקידים בכירים פעם אחר פעם על ידי אדונך ביבי.
07:18 23.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אינה
בתגובה ל: רפי
השתגעתם? זאת ממשלה מרובת שרים,הספקתם לשכוח את הממשלה האחרונה עם מיליון השרים שלה? להזכירכם זה היה השיא בתולדות ישראל
07:33 23.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עשו בית ספר לפינוקיו
בתגובה ל: אדי
ממשלה של שקרנים
19:18 23.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מובטל מהקורונה
גנץ לימד אותם איך יונקים מעטיני השלטון. גנץ הביא בממשלה הקודמת 17 שרים מיותרים על קומץ קטן של חברי כנסת. מה אתם רוצים מבנט ושקד. הם בסך הכל תלמידי גנץ.
16:12 25.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר