הגל הרביעי של הקורונה בישראל. ראש הממשלה נפתלי בנט הגיע היום לנמל התעופה בן גוריון, לסיור ודיון מקצועי יחד עם שר הבריאות ושרת התחבורה. נתב"ג הוא השער ממנו נכנסים חולי הקורונה לישראל, ואתמול הובחנו 125 חולים חדשים שמקור ההדבקה הוא משפחות שחזרו מחו"ל.
בתום הדיון שהתארך, אמר בנט: "זן הדלתא מדבק הרבה יותר מהזן הקודם והוא מדבק גם מחוסנים. יש אפקט משמעותי לחיסון אבל אפשר להתחסן ולהידבק. בבריטניה הייתה עליה באשפוזי ילדים". עוד הוסיף בנט: "החלטנו להתייחס למצב כהתפרצות חדשה של הקורונה. קצב ההדבקה גבוה הרבה יותר ממה שהכרנו. אנחנו מקימים מחדש את קבינט הקורונה לאלתר".

"בימים הקרובים, נקים מחדש את קבינט הקורונה שיבנה תוכנית פעולה עם הפרוייקטור נחמן אש ובכירי משרד הבריאות. בימים הקרובים נצא עם תוכנית."
לא לטוס, לעטות מסכות
בשלב זה כל מי שמגיע לנתב"ג יחויב בעטיית מסכות, כל מי שנכנס לארץ ייבדק. בנט גם ביקש מכל מי שיכול, לדחות נסיעות לחו"ל שאינן הכרחיות. "מבקש להימנע מטיסות לחו"ל שאינן נצרכות. אין איסור אבל בקשה נכון לעכשיו".
עוד הוסיף בנט: "ממליץ לעטות מסכות במקומות סגורים – אם יעלו המספרים, זו תהיה הנחייה מפורשת. לא צריך להיכנס לבהלה, אבל חייבים לכבות את הדבר הזה "
תגובות
חיידק רוחני החיידקים הרוחניים מזמינים את החיידקים הגשמיים הזן הבנטי מזמין את הזן ההודי
ידבק בך בנט 3 קורונות 1 בפה ו1 בלב-לב אכזר ובלפיד ידבקו 3 קורונות ואסטמה 1
שום דבר לא עובד ככה
ערב רב מאמין לביבי ומפיץ תפילות מזויפות
''וְלַמַּלְשִׁינִים אַל תְּהִי תִקְוָה. וְכָל ''וְלַמַּלְשִׁינִים אַל תְּהִי תִקְוָה. וְכָל מֶמְשֶׁלֶת הָרִשְׁעָה שֶׁל הַשְּׂמֹאל (סמאל) עִם עֲרָבִים כְּרֶגַע תֹּאבֵד. וְכָל אוֹיְבֵי עַמְּךָ מְהֵרָה יִכָּרֵתוּ. וְהַזֵדִים מְהֵרָה תְעַקֵּר וּתְשַׁבֵּר וּתְמַגֵּר וְתַכְנִיעַ בִּמְהֵרָה בְיָמֵינוּ. בָּרוּךְ אַתָּה יְדֹוָד. שׁוֹבֵר אוֹיְבִים: עֲרָבִים, שָׁקֵד, ְבֶּנֶט, סַעַר, לַפִּיד וְגַּנְץ וּמַכְנִיעַ זֵדִים''
זה גדול עליו לטובתו, שיתפטר. ויחזיר לנו את ביבי. כמו שהתחייב לפני הבחירות. זה פשוט גדול עליו. ואיך יתמודד עם התליין מאירן? ישאל את החברים מהאחים המוסלמים?
אתה מודע לזה שזה הגיע בגלל שנתניהו במקום לנהל מהלך נגד קורונה פשוט הביא חיסונים ועזב את זה כן?
אדון שטויות פסיכי תקלוט ביבי באופוזיציה תקחו אחריות אי אפשר להמשיך להאשים את ביבי עוד מאה שנה קדימה
אוף, נמאס לי