תפוח בשוקולד על מקל הוא הנשנוש המושלם שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים. במיוחד עכשיו, כשחם כל כך, זה הזמן להכין מצבור של תפוחים עם שוקולד על מקל.
מצרכים להכנת תפוח בשוקולד:
3 תפוחים גדולים
200 גרם שוקולד מריר
1 כף שמן קוקוס (ניתן להמיר לשמן אחר)
1/2 גרם אגוזי פקאן
1/2 כוס חמוציות מיובשות או צימוקים
10-12 מקלות ארטיק

אופן ההכנה:
בקערה גדולה, שמים את השוקולד המריר והשמן, ממיסים את השוקולד במיקרוגל, חשוב כל 30 שניות לערבב את השוקולד. לאחר שהשוקולד נמס לגמרי, מערבבים היטב ומעבירים לצלחת על מנת שיהיה נוח לטבול את פרוסות התפוחים.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בצד. קוצצים את אגוזי הפקאן ומניחים בצד גם כן. לאחר מכן, פורסים את התפוח לפרוסות בעובי של סנטימטר ומסירים בעדינות את גרעיני התפוח. לאחר מכן, בעזרת הסכין, יוצרים חריץ קטן בתפוח על מנת שיהיה קל להכניס את מקל הארטיק.

בזהירות הכניסו את המקלות ארטיק לתפוח. ועכשיו לחלק הכיף! טבלו את פרוסות התפוח בשוקולד המומס משני צדדיו והניחו בתבנית.
מיד פזרו מעט חמוציות ואת אגוזי הפקאן הקצוצים. בשלב זה, תוכלו להוסיף עוד דברים שמתאימים בעיניכם כמו: אגוזי מלך, פצפוצי שוקולד, פיסטוק, פטל מיובש וכדומה. מכניסים למקפיא ל15 דקות או עד שהשוקולד מתייצב לחלוטין
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים