חדשות

מינוי ראשון: המנכ"ל הסרוג החדש של איילת שקד

שרת הפנים איילת שקד הודיעה על מינויו של יאיר הירש הסרוג כמנכ"ל החדש של משרד הפנים, בכפוף לאישור וועדת המינויים והחלטת הממשלה. בעבר הירש כיהן כראש המטה של שקד

מינוי ראשון: המנכ"ל הסרוג החדש של איילת שקד

מינוי ראשון בתפקיד: שרת הפנים איילת שקד הודיעה היום (שלישי) כי בכוונתה למנות את יאיר הירש למנכ״ל משרד הפנים. זאת בכפוף לאישור ועדת המינויים שבנציבות שירות המדינה ולהחלטת הממשלה.

הירש בן ה-45 הוא תושב הישוב קידה שבבנימין, בעל תואר ראשון במשפטים מורחב ותואר שני במשפטים במסלול מסחרי מאוניברסיטת בר אילן. בעבר כיהן 4 שנים כראש המטה של שקד במהלך כהונתה במשרד המשפטים.

שקד תמונת הנשיא
שקד תמונת הנשיא| צילום: (צילום: סרוגים)

עוד לפני כן כיהן כמנכ”ל בשתי חברות בנות בתחום המזון בקבוצת ״ליימן שליסל״ וכן כסמנכ”ל התפעול בקבוצת התקשורת של איש העסקים שלמה בן צבי. בשנה האחרונה שימש כמנכ"ל בפועל בחברות שנקלעו לקשיים תזרימיים/תפעוליים תחת נאמן בית המשפט (בחברת KCR) וכן כמרכז ומוביל מדיניות ופיתוח עסקי בחברות ביטחוניות.

חדשות סרוגים

הירש בעל ניסיון רב בניהול חברות בשוק הפרטי ובביצוע תפקידי מטה בכירים במגזר הציבורי ובצה”ל. כמו כן, הוא בעל ניסיון מוכח בהטמעת שינויים מבניים ותרבותיים המכוונים להשגת יעדים ותוצאות לצד שיפור תהליכי עבודה, חיסכון והתייעלות.

"יאיר מלווה אותי מתחילת דרכי במשרד המשפטים, מדובר באיש ערכי וישר" אמרה שקד. "אני בטוחה כי הניסיון המקצועי והניהולי המוכח שלו בהובלת אנשים ובניהול תהליכים ארגוניים יבוא לידי ביטוי גם במשרד הפנים לטובת אזרחי מדינת ישראל".

תגובות

14
10
צבי גלנט
15.06.21

באמת כבוד גדול שלא מכסה בכלום על הבזיון, הגועל והנוכלות שבעזרתם קמה ממשלת העוועים הזו, מי יתן ויקצרו ימיה וימעטו נזקיה.

1
אשת איש=זהירות
20.06.21

מאחל ליאיר 1000 תקלות. זהירות מאשת איש שלא יתנהג כבנט המטונף עם אילת שקד. להיזהר מיחוד עם אשת איש הזו

2
לצבי גלנט
15.06.21

לא הצבעת לימינה הצבעת אולי לסמוטי תעזוב אותנו בבקשה , שבו בשקט ואל תצביע לעולם לימינה

3
חייל
15.06.21

תמיד זה טוב כשסרוג מחליף חרד.

9
גבי
15.06.21

כבוד למגזר אולי , בושה ליהדות שהוא שותף למהלך של שקד . שקד אומרת שהוא איש ערכי וישר , כמוך בקיצור . אז לכן אנחנו ועם מודאגים מערכיים וישרים כמו בנט ושקד .

1
משה
16.06.21

צודק עדיף היה ללכת לבחירות חמישיות, ואז שישיות, ואז שביעיות. ממש הגיוני.

8
אחא
15.06.21

אם הוא פיקח, שיסרב למלכודת הדבש. כל מי שעיניו בראשו ולא מסתנוור רואה את המלכודת.