שלושה ימים לפני ההשבעה הצפויה של "ממשלת השינוי", הערב (חמישי) נחשפים פרטים חדשים על הכוורת המתגבשת של ראש הממשלה המיועד נפתלי בנט. אלו יהיו האנשים שילוו את בנט בפועלו ובניהול משרדו במהלך כהונתו.
לסרוגים נודע כי מזכיר הממשלה צפוי להיות טל גן צבי, מי שנחשב כיועצו הקרוב של בנט. השניים עובדים יחד כבר משנת 2013, כשגן צבי ניהל את המשאים ומתנים השונים של בנט לאורך השנים – כולל את המו"מ של ימינה כעת להקמת הממשלה החדשה. אפשרות אחרת שנשקלת היא מינויו של גן צבי כראש הסגל של בנט. שם נוסף שעלה כאפשרות הוא גיל ברינגר, ששימש כיועץ של איילת שקד במהלך כהונתה כשר המשפטים, אולם המינוי לא הבשיל בסופו של דבר.

בבורסת השמות האפשריים לתפקיד מנכ״ל רוה"מ נשמעים שמות של מספר מקורבים לבנט: אייל גבאי, ששימש כמנכ"ל משרד רה״מ בעבר; מנכ"ל משרד התפוצות דביר כהנא; עמית לנג, ששימש כמנכ"ל משרד הכלכלה במהלך כהונתו של בנט כשר; ומנכ"ל משרד הבינוי והשיכון יאיר פינס.
מתן סידי צפוי לשמש כדובר ראש הממשלה, זאת לאחר שכבר שימש כדובר של בנט במהלך כהונתו במשרד הביטחון. סידי בן ה-24 צפוי להיות אחד מהדוברים הצעירים ביותר של ראש ממשלה מכהן, וזאת אחרי שכבר היה ראש מערך הקמפיינים של ימינה בבחירות האחרונות.
תגובות
לסלק איך אפשר לבקש מהעורך למחוק מהכתבה את הנוכל והבלופר שמת להגיע לבלפור.
תפסיק עם שנאת חינם
הדבורה שבכוורת הדוברה שבכוורת היא זו שהבטיחה ונשבעה לימין ומכרה את המדינה לאיסלאם הקיצוני והשמאל הקיצוני. איילת שקד.
עדותו של הרב מ. מ. הסיפור על הילד ביבנה תפור יפה מאד. אם זה נכון זה פשוט מדהים! מדהים! מדהים!
, מאיפה אתה למד את השטות הזו ? מישהו אוסר על ברית מילה ? על מקווה ? על לימוד תורה ? מה קורה לחוכמה היהודית ? כאילו התנדפה יחד עם שקרניהו....
ראשית כל שבנט יתחיל לגמגם במחינה רפואית ולא איכפת לי אם יעלה צרעת על הקרחת היפה של בנט שרי
מכתב לתלמידי בעבר ושונאי בהווה: אני נזכר בימים אלו בסיפור מדהים. היה זה ב''יבנה'', מנהל ביה''ס נתן שיעור בגמ' בסנהדרין וכשהגיע לסיפור על יש''ו הנוצרי, אתה בנט קמת מקומך וכעסת מדוע היהודים צלבו את יש''ו? לאחר השיעור פנה אלי מנהל ביה''ס ואמר לי ''מובטחני שבנט יהיה רפורמי לכל חייו'', אני קצת תמהתי עליו, למרות שנוכחתי לראות כי הוא תמיד רואה את הנולד. היום אני רואה לצערי, כי אתה רפורמי אדוק. וכל מגמתך להרוס את התורה ולומדיה ומקיימי מצוותיה. אני מצטרף לכל אלו שיצאו חוצץ נגדך. אני גם מתפלל שלא תצליח. זה יהיה טוב לעם ישראל.
הוא מת להגיע לבלפור וימות שם במהרה בנט צריך להיכנס להגדה של פסח בקטע: צא ולמד מה ביקשו לבן הארמי ופרעה ובנט הרשעים''
כל מגמתו של בנט להרוס את התורה ולומדיה ומקיימי מצוותיה ???? זו כל מגמתו ? נו באמת. מספיק עם הדמוניזציה הזו. ינהג כל אחד כפי שימצא לנכון. הממשלה לא אוסרת על לימוד תורה או כל קיום מצווה כזו או אחרת - כל אחד על פי דרכו ומינהגיו. מה הבעיה בכך ? חייבים לכפות על אחרים איך להתנהג ? לנהל ציבורים אחרים על פי השקפתנו ובניגוד להשקפתם ? די. צאו מהחשיבה שמותר לכם לכפות דעתכם על אחרים כי אתם "יהודים אמיתיים". אנשים אחים אנחנו.
חבל על הכסף בשביל חודש חודשיים
נביאת האמת.המשיח לא יודע שהוא המשיח.אם יש רב שאומר שהוא משיח הוא בודאי לא משיח.אולי יש לו סוג של כוחות אבל הוא לא נביא ומחרטט אותכם.אמרתי שהשמאל יעלה והכל כאן משיחי.זה מה שאני מקבלת משמים,תגידו נבואה,תגידו תדר,תחשבו מה שאתם רוצים.המשיח משיחה מסירה את כיסוי העיניים מעל בלעם משיח השקר בן ארציות ציפורניים נעוות המרדות בקרוב שגעון גדלות אשפוז בית חולים נפש ואז יסור כישופו .משיח השקר אוסר על מפרישות חלה להרויח כסף אבל הוא חי על חשבון הציבור, חושב עצמו משיח.עוד קצת פרסום ויזהו שאתה המשיח!תהיה גבר ותגיד אני אני הוא המשיח ואולי אז יכתירו אותך!משיח תגאל אותנו מהבלבולי שקר שלך, ימין ימין ימין...בשמיים גזרו שמאל.מאיפה אתה מקבל את המסרים שלך?מהאתון שלך? שיגעת אותנו!נקבה תפיל את משיח השקר והתחפושת שעליו.ציפורניים ציפורניים על העיניים.