אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

גם בריא וגם טעים: סלט פסטה קר

הקיץ הגיע, ואיתו הרצון לארוחה קלילה וקרה שתשביע אותנו אבל תשאיר אותנו רעננים וחיוניים. סלט פסטה היא ארוחה קלילה ועשירה וקלה להכנה, אז למה אתם מחכים?

גם בריא וגם טעים: סלט פסטה קר
  (צילום: שאטרסטוק)

סלט פסטה הוא סלט שקשה מאוד לטעות בו. המתכון הבא יכול להיות מעין בסיס אליו אתם מוזמנים להוסיף עוד ירקות שנראים לכם מתאימים וטעימים.

מצרכים:

250 גרם פסטה (מקמח לבן או מחיטה מלאה)
5 עגבניות מיובשות בשמן, חתוכות גס
1/2 כוס זיתי קלמטה
250 גרם קרעי גבינת מוצרלה
חופן עגבניות שרי חתוכות גס
צרור עלי בזיליקום
שמן זית
מלח

מצרכים לרוטב:

5 כפות שמן זית
מעט מלח ופלפל שחור
2 שיני שום קצוצות
3 עגבניות מיובשות בשמן

(צילום: שאטרסטוק)

הוראות הכנה:

מבשלים את הפסטה כפי שנכתב בהוראות היצרן, לאחר שהפסטה מוכנה מניחים אותה בצד להתקרר. מוסיפים את העגבניות שרי, קרעי המוצרלה, זיתים והעגבניות המיובשות.

את כל מצרכי הרוטב: שמן זית, מלח, פלפל, שיני השום והעגבניות המיובשות. מכניסים למעבד מזון או נינג'ה. טוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. (בשלב זה, ניתן להוסיף פסטו אם אתם אוהבים)

שופכים את הרוטב על הפסטה, ומוסיפים מעל את הבזיליקום, מערבבים היטב ומגישים.

בתאבון!

עוד באותו נושא

כך תשדרגו את האורז שנשאר משבת

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו