אליה רוסיליו, מי שאחראי בין השאר על כתיבת הלהיט "שני משוגעים" של עומר אדם, בשיר חדש. בשיר, שנקרא "שר לבד", רוסיליו משתף בחיים הפחות זוהרים של מי שעובד בתעשיית המוזיקה.

(צילום: יחצ)

רוסיליו יוצר מוכר בתעשיה, כשברקורד שלו נמצאים להיטים רבים של זמרים, בניהם עדן בן זקן, עומר אדם, מירי מסיקה, רמי קליינשטיין, הראל סקעת ועוד. הוא התחיל את דרכו בתור יוצר שירים לזמרים אחרים, אך לפני שנתיים וחצי התחיל גם לשיר בעצמו.

ב"שר לבד" רוסיליו שר על הקושי בלהפוך את השירה למקצוע, ולייצר ממנה הכנסה. "אני כותב אולי בסוף ירצו לשמוע, שתי עבודות כדי לממן מקצוע", "אז שילמתי ליחצן למפיק ומכרתי ת'נשמה שלי עדיין לא הספיק, אז חזרתי למלצר".

צפו והאזינו בשיר החדש של אליה רוסיליו – "שר לבד"

מילים: אליה רוסיליו | לחן: מתן דרור אבי אוחיון אליה רוסיליו | עיבוד והפקה מוזיקלית: מתן דרור | מאסטרינג: ארן לביא