הן חריפות במידה, עסיסיות ומלאות טעם. אתם חייבים לטעום קציצות הבשר המזרחיות, שעשויות מבשר ומעוף טחון, כוסברה, בזיליקום ונענע. מתכון  לקציצות בשר מזרחיות.

מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

מתכון לקציצות בשר מזרחיות

½ ק"ג בשר טחון

½ ק"ג עוף טחון

2 בצל מגורר

5 שום כתוש

2 ביצים

50 גרם פירורי לחם

זר כוסברה קצוצה דק

מעט עלי בזיליקום קצוצים דק

מעט עלי נענע קצוצים דק

2 כפות כמון

2 כפות אורגנו

מלח פלפל

אופן הכנת קציצות בשר מזרחיות:

מערבבים היטב את כל החומרים. מעבירים למקרר לשעה.

מוציאים מהמקרר ומערבבים שוב.יוצרים קציצות: מרטיבים קלות את הידיים. לוקחים חצי כף-יד מהתערובת ומקפצים מיד ליד כמה פעמים תוך כדי קריצת צורה עגולה.

מחממים מחבת כבדה ומטגנים 3-4 דקות (הופכים פעם אחת).

אפשר להמשיך לבשל ברוטב.